Επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας: «Πυρ» ομαδόν της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση

Έντονες αντιδράσεις και για τον καβγά στο Υπουργικό Συμβούλιο

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης για την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας. 

Εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος  επισκέφθηκε το Α.Τ. και επέκρινε δριμύτατα την κυβέρνηση, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά τόνισε: «Απευθύνομαι στην κυβέρνηση: Κάντε επιτέλους κάτι, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».  

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε  από την πλευρά του ότι «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεκίνησαν φλερτάροντας με κάθε είδος μπαχαλάκηδες και σήμερα αδυνατούν να συγκρουστούν με τις μικρές ή μεγάλες συμμορίες».  

«Είναι φυσικό και επόμενο να βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις από τα αγαπημένα παιδιά του Τσίπρα, του Βούτση, του Σκουρλέτη και του Καμμένου» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. 

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ 

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ήταν έντονες και με αφορμή τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

«Δεν έχει ξαναγίνει πρωθυπουργός να εκλιπαρεί τους υπουργούς του να μην τον ρίξουν και στη συνέχεια να τους παρακολουθεί άβουλος να αλληλοκατηγορούνται για να μην χάσουν την καρέκλα τους. Φτάνει πια» υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ με το Μέγαρο Μαξίμου να απαντά; 

 «Κατανοούμε την αμηχανία που προκλήθηκε στη ΝΔ από το βασικό μήνυμα του σημερινού υπουργικού συμβουλίου. Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής της κυβερνητικής  πλειοψηφίας που θα συμπράξει στο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας».

«Το να ζητάς από τους ΑΝΕΛ να μην ταυτιστούν με τη δεξιά και την ακροδεξιά, είναι σαν να ζητάς από κάποιον να μην ταυτίζεται με τον εαυτό του» υποστήριξε από την πλευρά του το ΚΚΕ,. 

«Η κοροϊδία του δίδυμου Τσίπρα- Καμμένου θα είναι από πολύ λίγους πιστευτή στο μέλλον» ανέφερε η Ένωση Κεντρώων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top