Θα «αδειάσει» ή θα στηρίξει σήμερα ο Τσίπρας τον Καμμένο;

Με φόντο την κυβερνητική κρίση συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας

Με φόντο την κυβερνητική κρίση, που προκάλεσαν οι προτάσεις του Πάνου Καμμένου από τις ΗΠΑ για το Σκοπιανό, συνεδριάζει σήμερα στις 12 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα βασικά θέματα στην ατζέντα είναι οι επερχόμενες τριπλές εκλογές το 2019 (αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές), οι πολιτικές εξελίξεις και η εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας, ωστόσο τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Αλέξη Τσίπρα.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με ομιλία του πρωθυπουργού, όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δεν αποκλείεται ο κ. Τσίπρας να θελήσει να στείλει μηνύματα προς τον Πάνο Καμμένο, είτε για να βάλει μια αναίμακτη «τελεία» σε αυτή την τρικυμία είτε για να ξεκαθαρίσει στον κυβερνητικό εταίρο ότι ως υπουργός έχει καθήκον να ακολουθεί την κυβερνητική γραμμή.

Διέψευσε ότι ο Καμμένος ότι ο Τσίπρας του ζήτησε εξηγήσεις

Σε κάθε περίπτωση, οι κυβερνητικοί εταίροι θα συναντηθούν τη Δευτέρα, μόλις επιστρέψει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Έθνικης Άμυνας διέψευσε ότι τον κάλεσε στο τηλέφωνο για του ζητήσει εξηγήσεις ο πρωθυπουργός, ενώ ξεκαθάρισε πως οι προτάσεις του αφορούν μόνο τον ίδιο. Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν μπορεί να κατανοήσει τι προτείνει ο κ. Καμμένος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top