Σκληρά βέλη Άδωνι κατά Τσίπρα: Από κάπου τον κρατάει ο Καμμένος

«Η γελοιότητα στις ΗΠΑ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο»

Την εκτίμηση ότι ο Πάνος Καμμένος ίσως «να κρατάει από κάπου τον Αλέξη Τσίπρα» εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο της αναταραχής που προκάλεσαν στην κυβέρνηση οι προτάσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τις ΗΠΑ.

«Σήμερα βγήκε η Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα. Ποιος τον αφήνει να είναι υπουργός Άμυνας; Ό Αλέξης Τσίπρας, άρα ο Αλέξης Τσίπρας βλάπτει σοβαρά τη χώρα, επειδή τον αφήνει να είναι υπουργός Άμυνας. Άρα από κάπου τον κρατάει ο Καμμένος. Ή μας δουλεύει όλους ο Τσίπρας και είναι συνεννοημένος με τον Καμμένο ή ο Καμμένος κρατάει από κάπου τον Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Kontra.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για «γελοιότητα που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο» και πρόσθεσε: «Πάει ο υπουργός Άμυνας της χώρας και κάνει δική του εξωτερική πολιτική στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, τον αδειάζει η μισή κυβέρνηση και παραμένει ακόμα υπουργός;».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως είναι «κακή συμφωνία» και είπε πως «αν η συμφωνία κυρωθεί και από την Ελλάδα, τότε πάει. Έληξε. Δεσμεύει τη χώρα και όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top