«Σύννεφο» οι μπηχτές για Καμμένο στη συνάντηση Παππά - Κοτζιά

«Οι υπουργοί δεν πρέπει να μιλούν πολύ»

Της… μπηχτής (για τον Πάνο Καμμένο) έγινε στη συνάντηση του Νίκου Κοτζιά και του Νίκου Παππά.

Αν και ο υπουργός Εξωτερικών και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δεν θέλησαν να σχολιάσουν τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας, τα οποία έχουν προκαλέσει ενόχληση στην κυβέρνηση, έστειλαν με «διπλωματικό» τρόπο τα μηνύματά τους στον κ. Καμμένο.

Άνω-κάτω η κυβέρνηση από τους ΑΝΕΛ – Άνοιγμα σε ΝΔ για πρόταση δυσπιστίας

«Δε θα μιλήσω για άλλα θέματα. Ο ΥΠΕΞ, δεν πρέπει να μιλάει πολύ για να ακούγεται όταν μιλάει» είπε με αιχμές ο υπουργός Εξωτερικών.

«Αυτό ισχύει για όλους τους υπουργούς, νομίζω. Έτσι δεν είναι; Νομίζω ότι όλοι οι υπουργοί πάντα πρέπει να μιλάνε μετρημένα, για να δίνει και σημασία ο κόσμος σε αυτά που λένε σε κάθε στιγμή» απάντησε με νέα «μπηχτή» ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής προχώρησε, μάλιστα, ένα βήμα παραπέρα, συγχαίροντας τον κ. Κοτζιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών και επισημαίνοντας πως η Ελλάδα πρέπει να λύση τα προβλήματά της με τους γείτονές της και πως μπορεί να παίξει ξεχωριστό ρόλο στη νέα εποχή.

ΝΔ: Διασύρει τη χώρα διεθνώς ο Καμμένος

«Η συμπεριφορά του κ. Καμμένου που είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας, τον οποίο διόρισε ο κ. Τσίπρας, διασύρει τη χώρα διεθνώς» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, εξαπολύοντας βέλη κατά της κυβέρνησης.

«Πρόκειται για μια απολύτως αναξιόπιστη κυβέρνηση, για απολύτως αναξιόπιστους χειρισμούς στην εξωτερική μας πολιτική. Και θα ήταν αστείο όλο αυτό που κάνει ο κ. Καμμένος, κάνοντας εξωτερική πολιτική χωρίς - όπως το Μαξίμου διατείνεται - συνενόηση με τον Πρωθυπουργό, αν δεν ήταν επικίνδυνο» πρόσθεσε, μιλώντας στον Real FM.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top