Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή

«Έφτασε η ώρα για μία ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα» ανέφερε η βουλευτής ΝΔ

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι στο σκοπιανό δεν επιδίωξε εθνική ενότητα. Είπε πως ο πρωθυπουργός ήταν εκείνος που δυναμίτισε  κάθε δυνατότητα συνεννόησης και παραχώρησε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, κάτι που κανείς προκάτοχός του δεν είχε κάνει μέχρι τώρα.

"Αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Ναι, στη λύση, όχι στην ήττα" ανέφερε η Βουλευτής ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε πως τρεις είναι οι προϋποθέσεις για να ανακτήσει η χώρα το χαμένο της διεθνές κύρος. Πολιτική σταθερότητα, Εμπιστοσύνη, Νέα εθνική ενότητα"

Όλγα Κεφαλογιάννη «Έφτασε η ώρα για μία ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα»

"Πεποίθησή μου είναι ότι η Ελλάδα έχει τη δύναμη να σηκωθεί και πάλι ισχυρή και ευημερούσα. Έφτασε η ώρα" δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σημαντικοί ομιλητές στην εκδήλωση για τη θέση της Ελλάδας στο Νέο Διεθνές Περιβάλλον

Η αίθουσα που έγινε η εκδήλωση ήταν ασφυκτικά γεμάτη και το πάνελ των ομιλητών εκλεκτό. Ο πρέσβης επί τιμή, Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Κώστας Λάβδας και ο αναπληρωτής καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Μάνος Καραγιάννης. 

Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου ήταν επίσης στην πρώτη γραμμή των καθισμάτων και η παρέμβασή της στη συζήτηση ξεχώρισε.

Όλοι συμφώνησαν πως πρέπει να είμαστε ξεκάθαρα προσανατολισμένοι στο δρόμο της Ευρώπης και της Δύσης και ταυτόχρονα η χώρα μας να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις προκειμένου να αναβαθμίσει το ρόλο της διεθνώς με μια νέα στρατηγική αναγέννησης. 

Πηγή φωτογραφίας Eurokinnisi.gr
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top