Κράξιμο από Twitter σε Νοτοπούλου για το «Δε δούλεψα ως καθαρίστρια»

«Θα ήταν τιμή μου αλλά εργάστηκα σε περίπτερο Τουρισμού»

Βροχή από «φαρμακερά» σχόλια προκάλεσε η παραδοχή της Κατερίνας Νοτοπούλου ότι προσελήφθη ως καθαρίστρια στον δήμο Θεσσαλονίκης το 2012, αλλά εργάστηκε σε περίπτερο Τουρισμού.

«Θα ήταν τιμή μου, εάν είχα εργαστεί ως καθαρίστρια, αλλά είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι δήμοι καλύπτουν, είτε πάγιες και διαρκείς είτε εποχιακές ανάγκες με αυτόν τον τρόπο. Εγώ είχα εργαστεί στο περίπτερο Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης μαζί με άλλους συναδέλφους για την προβολή της πόλης», είπε η υφυπουργός Μακεδονίας–Θράκης στην ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν φωτογραφική η διάταξη.

Η ίδια τόνισε πως έχει εργαστεί στη ζωή της ως γραμματέας, ως πωλήτρια, ως καθηγήτρια αγγλικών, αλλά και ως ψυχολόγος.

Η ίδια σχολίασε και την κριτική που έχει δεχθεί μετά την ανάληψη του υπουργείου Μακεδονίας–Θράκης: «Η επίθεση που δέχτηκα δεν ήταν προσωπική, αλλά στην κυβέρνηση, και κυρίως στη νέα γενιά και στις γυναίκες, γι' αυτό την χαρακτηρίζω ακροδεξιά. Γνωρίζουμε πως πολλοί πολιτεύονται με λάσπη. Με προβληματίζουν τα fake news, πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας».

Η Νοτοπούλου στη γενική συνέλευση του ΣΒΒΕ

Η κυρία Νοτοπούλου έκανε λόγο για «κράτος των Αθηνών, που ήθελε μία υποβαθμισμένη Θεσσαλονίκη» και είπε πως η Μακεδονία και η Θράκη έχουν μπει σε πολύ διαφορετική τροχιά επί ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, όσον αφορά το Σκοπιανό είπε πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών «λύθηκε μια υπόθεση που ταλάνιζε πολλά χρόνια την περιοχή» και ισχυρίστηκε ότι όλα διασφαλίζονται με την υλοποίηση της συμφωνίας.

Κράξιμο από twitter σε Νοτοπούλου

Η παραδοχή της κυρίας Νοτοπούλου ήταν το... σπίρτο που – συνήθως – χρειάζεται το twitter για να ξεσπάσει η «φωτιά».

Κράξιμο από twitter σε Νοτοπούλου

«Υπάρχει χώρα στην οποία υπουργός παραδέχεται δημοσίως ότι διορίστηκε στο δημόσιο σε θέση καθαρίστριας για να μεταφερθεί σε βυσματοθέση και αντί να πέφτει η Κυβέρνηση, πάνε όλοι για ύπνο», σχολίασε ένας χρήστης.

Ξεσάλωσε το twitter μετά τη συνέντευξη Νοτοπούλου

«Μας είπε δηλαδή η Νοτοπούλου ότι μπήκε στο Δήμο τύποις ως καθαρίστρια, για να δουλέψει στο Περίπτερο Τουρισμού γιατί "ξέρετε πώς καλύπτουν τις ανάγκες τους οι δήμοι". Σε κανονική χώρα θα παραιτούνταν με τη λήξη της συνέντευξης, εδώ δεν μας κάνει πλέον εντύπωση τίποτα», έγραψε άλλος.

Ποια είναι η 30χρονη υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης

Η όμορφη Κατερίνα Νοτοπούλου μπήκε… στις ζωές μας πριν 2 χρόνια, όταν έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να την διορίσει διευθύντρια του νεοσύστατου Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη.

H Νοτοπούλου στο Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Αποτελεί ένα από τα στελέχη της νέας γενιάς ΣΥΡΙΖΑ. Γεννήθηκε το 1988 κι έχει πτυχίο στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι η νέα υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου

Διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου της παράταξης  «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», υπό τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, που διεκδίκησε τον δήμο Θεσσαλονίκης το 2014.

Στον πρόσφατο ανασχηματισμό και υπό το βάρος της Συμφωνίας των Πρεσπών (στην οποία λένε «όχι» οι ΑΝΕΛ), ο πρωθυπουργός της εμπιστεύτηκε το υφυπουργείο Μακεδονίας–Θράκης, το οποίο είχε αναλάβει από το 2015 η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλλια–Τσαρουχά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top