Τσίπρας: Μετά τη λήξη των μνημονίων αρχίζουμε να παίρνουμε ανάσες

Επισκέφθηκε Τοπική Μονάδα Υγείας στα Χανιά ο πρωθυπουργός

Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά

«Τώρα που ανασαίνουμε, γιατί μετά τη λήξη των μνημονίων αρχίζουμε να παίρνουμε ανάσες, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για μας, να επιβλέψουμε, και εγώ προσωπικά, την πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην Τοπική Μονάδα Υγείας στα Χανιά, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην πόλη της Κρήτης.  

«Επισκέφτηκα εδώ μια Τοπική Μονάδα Υγείας, δύο, γιατί συστεγάζονται, που είναι, θα έλεγα, μια πολύ σημαντική θεσμική τομή για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Αν θέλετε, είναι επίσης ένα στοίχημα για μας, αξιακού χαρακτήρα στοίχημα. Διότι, εδώ, προσέρχονται κυρίως πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε σε ιδιωτικά ιατρεία. Μεγάλη μάζα πληθυσμού, που πριν εγκαινιάσουμε αυτό τον θεσμό, ήταν σε κοινωνικά ιατρεία ή χωρίς πρόσβαση στο δημόσιο Σύστημα Υγείας» τόνισε ο πρωθυπουργός. 

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε επίσης ότι «ενάμιση εκατομμύριο συμπολίτες μας, πλέον, έχουν πρόσβαση στο δημόσιο Σύστημα Υγείας και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μας. Είναι ένα έργο σημαντικό και έχει ιδιαίτερη σημασία να βρισκόμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να καλύψουν τις ανάγκες και τα δικαιώματα των πολιτών».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top