Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για την οικονομία και την… Κρήτη

Αφορμή η επίσκεψη Τσίπρα στα Χανιά και οι δηλώσεις Μητσοτάκη

Η κόντρα κυβέρνησης - Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται με κάθε αφορμή. Οι δύο πλευρές σήμερα αντάλλαξαν βολές τόσο με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά όσο και για την υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.

Ο Αλέξης Τσίπρας φθάνοντας στα Χανιά, τόπο καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη άκουσε κατοίκους να τον επευφημούν,  χωρίς να λείψουν όμως και μεμονωμένες αποδοκιμασίες. 

Οι εγκάρδιες εκδηλώσεις των περισσότερων δεν τον εξέπληξαν. Το δήλωσε άλλωστε στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη τον οποίο η Κουμουνδούρου γλυκοκοιτάζει για στήριξη στις περιφερειακές εκλογές τον Μάιο 

"Εσείς είσαστε θερμόαιμοι άνθρωποι, ζόρικοι,  γι'αυτό σας αγαπάμε" δήλωσε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός. 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ  

Ο πρωθυπουργός, στο Δημαρχείο Πλατανιά μίλησε κυρίως για τα έργα στο νησί εξηγώντας πως θέλει να "τρέξουν" ακόμα πιο γρήγορα τόσο στην Κρήτη όσο και σε όλη την περιφέρεια. 

"Έχω αποφασίσει να ξεκινήσω από σήμερα και όλο το φθινόπωρο μια σειρά από περιοδείες σε κάθε περιφέρεια για να δω πώς προχωράει η υλοποίηση των εξαγγελιών στα περιφερειακά συνέδρια" τόνισε. 

Από την πλευρά της ΝΔ ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε στο twitter: 

«Ένα χρόνο μετά το αναπτυξιακό συνέδριο στην Κρήτη τίποτα από τα όσα είχε υποσχεθεί η Κυβέρνηση δεν έχει υλοποιηθεί. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται εν κρυπτώ τα Χανιά, με μόνο ακροατήριο την πολυπληθή φρουρά του να τον φυγαδεύει σε συσκέψεις κεκλεισμένων των θυρών». 

ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗs - ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επόμενος σταθμός η ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πακέτο φοροελαφρύνσεων και μειώσεων στις εισφορές όπως έκανε χθες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για πολλοστή φορά. 

"Ο Τσίπρας δεν είναι Αριστερά. Ένα σύστημα εξουσίας είναι. Υιοθετεί τα χειρότερα της μεταπολίτευσης" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στον Alpha, για να σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Παρουσίασε το Μνημόνιο που θέλει να επιβάλλει η ΝΔ, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, μείωση των δημοσίων δαπανών, εκχώρηση τομέων του Δημοσίου σε ιδιώτες, απολύσεις μέσω της αλήστου μνήμης "αξιολόγησης"». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top