Πυρά αντιπολίτευσης κατά Τσίπρα για την ομιλία σε υπουργικό: Τελειώσατε

Σπυράκη: Απύθμενο το θράσος του – Γεννηματά: Δε περιμένουμε τίποτα θετικό

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η αντιπολίτευση μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

«Το θράσος του κ. Τσίπρα είναι πραγματικά απύθμενο. Ο Πρωθυπουργός των φόρων, που διέλυσε τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε όλους τους Έλληνες, ο άνθρωπος που με τις ιδεοληψίες του γέμισε με ανασφάλεια τους πολίτες και βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τα εθνικά συμφέροντα, ανέβασε άλλη μια παράσταση με τίτλο “από σήμερα παριστάνω ότι κυβερνώ”» δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Τσίπρας: Να μην ξαναγυρίσει ποτέ η χώρα στην περιπέτεια των μνημονίων

«Τον ενημερώνουμε ότι το μόνο κοινό που έχει απομείνει να τον παρακολουθεί είναι οι υπουργοί του. Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι ο χρόνος του κ. Τσίπρα, απλά, τελείωσε» κατέληξε.

«Ο κ. Τσίπρας στο Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα, ήταν πάλι αλλού. Για ποια προστασία των αδύναμων μιλάτε κ. Τσίπρα, όταν 35χιλ. παιδιά μένουν σήμερα εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, όταν η καθημερινότητα των πολιτών επιδεινώνεται συνεχώς. Όσο για τις “αλλαγές” και τις “μεταρρυθμίσεις” σας μόνο σαν απειλή ακούγονται. Δεν μπορεί να περιμένουν τίποτε θετικό από εσάς οι πολίτες. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

«Οι πραγματικές διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα δεν αφορούν το λαό, αλλά τους εταίρους του σε ΕΕ, ΔΝΤ, όπως και την εγχώρια ολιγαρχία, που ζητάει από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ μεγαλύτερη υπευθυνότητα στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής τη μεταμνημονική περίοδο» σχολίασε, εξάλλου, το ΚΚΕ, προσθέτοντας«Γι’ αυτό εμφανίστηκε “βασιλικότερος του βασιλέως”, αφού ο πραγματικός καβγάς του με τη ΝΔ αφορά στο ποιος είναι πιο ικανός να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, που τσακίζουν τα δικαιώματα των πολλών για τα κέρδη των λίγων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top