Με μαντινάδες υποδέχθηκαν τον Μητσοτάκη στην Κρήτη

«Όπως την έκαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα χρειάζεται προσπάθεια να την εσώσεις τώρα»

Στην Κρήτη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  επισκέφτηκε το Λασίθι και τη Σητεία, ενώ θα επισκεφτεί και την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και το Οροπέδιο.

Παράλληλα, θα βρεθεί στο Ηράκλειο, για να δώσει το παρών στην τελετή ονοματοδοσίας λεωφόρου σε «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον γραμματέα της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον βουλευτή Λασιθίου, Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Μαντινάδα και υποδοχή… αυριανού πρωθυπουργού στη Σητεία

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός στη Σητεία ως… αυριανός πρωθυπουργός και μάλιστα κάτοικοι του αφιέρωσαν μια μαντινάδα:

Αυριανέ πρωθυπουργέ η Σητεία σε στηρίζει

Και είναι σήμερα εδώ και σε καλωσορίζει

Αρχηγέ η ελπίδα μας είσαι και το κατέχεις

Γι' αυτό να παίρνεις δύναμη από εμάς να αντέχεις

Γιατί όπως την έκαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα χρειάζεται προσπάθεια να την εσώσεις τώρα

Σε λίγο ξεκουμπίζεται κι εσύ Κυριάκο αρχίζεις

Με την νέα Δημοκρατία μας από την αρχή να χτίζεις

Όλη η Ελλάδα σε ζητά πρωθυπουργός να γίνεις

Γιατί θεωρεί πως μόνο εσύ πολλές ελπίδες δίνεις

Είσαι ο αυριανός πρωθυπουργός χωρίς αμφιβολία

Και μάλιστα πιστεύουμε σε αυτοδυναμία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον τοπικό σύλλογο αλιέων, με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, ενώ σε τοποθέτησή του δεσμεύτηκε πως θα ολοκληρωθεί ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης.

Σε σχέση με τις αλλαγές που επιχειρεί η κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σημείωσε ότι «ο Κλεισθένης θα οδηγήσει σε δημοτική ακυβερνησία. Διότι οι Δήμοι είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας και παρέχουν μια σειρά από βασικές υπηρεσίες, από τις οποίες εξαρτάται η ποιότητα ζωής και τελικά η οικονομική και κοινωνική ευημερία».

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση «είναι αστείο η σημερινή κυβέρνηση, της οποίας το μόνο μέλημα είναι το πως θα μεγαλώσει το κράτος για να σας βάλει περισσότερους φόρους, να πληρώνετε για το μεγάλο κράτος, να κόπτεται ξαφνικά για ιδιωτικές επενδύσεις, όταν τίποτα στον βίο της μέχρι σήμερα δεν μας έχει πείσει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την ιδιωτική πρωτοβουλία και για τις  ιδιωτικές επενδύσεις».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σχέδιο της ΝΔ για την οικονομία λέγοντας πως περιλαμβάνει «λιγότεροι φόροι και εισφορές σε συνδυασμό με ένα αποτελεσματικότερο κράτος, περισσότερες επενδύσεις και δουλειές, ασφάλεια και σιγουριά για όλους».

Πηγή: Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top