Εκτός ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μίχαλος

Διεγράφη από το κόμμα – Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

mitsotakismixalos

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τίθεται ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Μίχαλος, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του κόμματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος. 

Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή  Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε το απόγευμα.  

Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν "Δούρειοι Ίπποι"».

Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είχε ταχθεί κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, εν αντιθέσει με τη γραμμή Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ προ ημερών τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ. Ειδικότερα, για τη συμφωνία των Πρεσπών, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ: «Θα πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές ότι ο όρος “ Μακεδονία” ως ονομασία προέλευσης και γεωγραφικής ένδειξης ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα, ενώ οι γείτονές μας να μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο τους όνομα, δηλαδή Βόρεια Μακεδονία».

«Σε κάθε περίπτωση, η επιχειρηματική κοινότητα στην πλειονότητά της έχει ως πάγια θέση την επίλυση προβλημάτων που εμποδίζουν την επιχειρηματικότητα [...] «Στο πλαίσιο αυτό, μια καλή λύση για το Σκοπιανό είναι επιθυμητή και τον χρόνο που μας απομένει, μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας, πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και επιμέλεια, ώστε τελικά να αποβεί και στην πράξη επωφελής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top