Σε οριακό σημείο οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Τι δείχνει η ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα σε Τζανακόπουλο και Καμμένο

«Έχουμε περάσει μνημόνια, έχουμε περάσει δύσκολα νομοσχέδια, σε αυτό το οριακό σημείο οι δυο συγκυβερνώντας δεν είχαν φτάσει ποτέ: Να στέλνει δημόσια μηνύματα ο ένας στον άλλο»  σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Αφορμή το μήνυμα Καμμένου προς το Μέγαρο Μαξίμου  ότι η συμφωνία πρέπει να  ψηφιστεί από 180 βουλευτές. «Δηλαδή τους είπε ότι δεν θα σηκώνει μόνος του το βάρος, να βάλουν και τη ΝΔ στο παιχνίδι, γιατι αλλιώς δεν ψηφίζει» σχολίασε η Κ. Μακρή.

Υπενθύμισε επίσης ότι ο Δημήτρης Τζανακοπουλος του απάντησε ότι θα πάνε με 151 και αμέσως μετά θα ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης. «Τι σημαίνει αυτό; Τον προκάλεσε και του είπε «ρίξε μας». Δηλαδή του μετακυλίει την ευθύνη για ενδεχόμενη πτώση της κυβέρνησης» τόνισε η σχολιάστρια του Star.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:

«Τώρα με αυτό το κλίμα και τις οξυμένες αντιδράσεις ούτε ο πρωθυπουργός που υπέγραψε μπορεί να κάνει πίσω ούτε ο Πάνος Καμμένος που το κόμμα του ειναι “στην πρέσα”. Γι’ αυτό και είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται στα σοβαρά η εντύπωση ότι υπάρχει σοβαρό κυβερνητικό ρήγμα, το οποίο ειναι αμφίβολο αν μπορεί να κρυφτεί πίσω απο πιθανές θετικές εξελίξεις αύριο στο θέμα της οικονομίας και του χρέους».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top