Σφάζονται κυβέρνηση-ΝΔ για το «πραξικόπημα» του Μπαρμπαρούση

Στην αποκήρυξη των απόψεων προσανατολίζεται η Χρυσή Αυγή

Πρώτη δημοσίευση 15-06-2018 14:39

Πολύ σκληρή κόντρα κυβέρνησης – Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε στον απόηχο του πρωτοφανούς παραληρήματος του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής, ο οποίος κάλεσε τον στρατό να προβεί σε πραξικόπημα.

Σε δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε ευθέως στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι φέρει την ευθύνη για τις δηλώσεις περί κατάλυσης της Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη: Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία κατά της Χρυσής Αυγής ζήτησε ο Καμμένος

«Η ευθύνη για το γεγονός ότι ο φασιστικός και εθνικιστικός εσμός έχει πλήρως αποθρασυνθεί και καλεί ευθέως σε κατάλυση της Δημοκρατίας, βαραίνει αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: Μπαρμπαρούσης: Να συλλάβει ο στρατός Τσίπρα, Καμμένο, Παυλόπουλο!

Η απάντηση της ΝΔ ήρθε μέσω της εκπροσώπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη, η οποία έκανε λόγο για παράκρουση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον περάσει από τον πανικό στην παράκρουση. Η ΝΔ, παρά τις προκλήσεις, αντιμετωπίζει το σοβαρό εθνικό ζήτημα με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα», σημείωσε.

Αποκηρύσσει τις απόψεις Μπαρμπαρούση η Χρυσή Αυγή 

Εξελίξεις στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής δρομολογεί την ίδια ώρα η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που ζήτησε από την εισαγγελία ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, φαίνεται να προσανατολίζεται στην αποκήρυξη των απόψεων και ενδεχομένως στη διαγραφή του βουλευτή, μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο η άσκηση δίωξης να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top