Δ. Καμμένος για συμφωνία: Δεν εξουσιοδοτούμε τον Κοτζιά να υπογράψει!

Χαρακτήρισε «ελεεινό» το κείμενο: «Είμαστε απέναντι σε αυτούς που το στηρίζουν»

Δ. Καμμένος: Δεν εξουσιοδοτούμε τον Κοτζιά να υπογράψει!

«Δεν εξουσιοδοτούμε τον Κοτζιά να υπογράψει τέτοια συμφωνία» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στο star.gr για τη συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών να μην πάει στις Πρέσπες, ενώ χαρακτήρισε «ελεεινό» το κείμενο.

Διαβάστε ακόμη: Πολιτικός σεισμός με φόντο τη συμφωνία με τα Σκόπια

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους που συνέταξαν αυτό το κείμενο για τη Μακεδονία. Είμαστε απέναντι, σε άλλο πεζοδρόμιο» είπε ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς στο ποια στάση θα κρατήσει στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας, καθώς έχουν φουντώσει οι φήμες ότι πιθανόν να την ψηφίσει, ο κ. Καμμένος λακωνικά είπε πως θα «απαντήσει» την ώρα της ψηφοφορίας.

Σε αναβρασμό οι ΑΝΕΛ

Το Σκοπιανό έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι φέρονται από τη μία να λένε ξεκάθαρο «όχι» στη συμφωνία, αλλά, από την άλλη, να στηρίζουν την κυβέρνηση.

Η Νέα Δημοκρατία πιέζει έντονα τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας πως «όποιος καταψηφίσει την πρόταση μομφής για το Σκοπιανό, συνυπογράφει τη συμφωνία».

«Θα δοθούν οι απαντήσεις που πρέπει μέσα στο χρόνο» δήλωσε με νόημα ο κ. Καμμένος, ο οποίος προ ημερών είχε πει – μιλώντας στον Σκάι – ότι η συμφωνία με τα Σκόπια θα μπορούσε να είναι αιτία διαζυγίου ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, παίρνει ξεκάθαρη θέση όσον αφορά τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, που δήλωσε ότι θεωρεί καλή τη συμφωνία.

«Θα έπρεπε να έχουν ήδη διαγραφεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες όσοι θεωρούν καλή αυτή τη συμφωνία. Δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα. Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι θα διαγραφούν», σημείωσε.

 

Πέτρος Κατσαβριάς

pkatsavrias@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top