Ο Λεβέντης καλεί τον Παυλόπουλο να παραιτηθεί για το Σκοπιανό

«Ό,τι δώσουμε δεν το παίρνουμε πίσω»

Λεβέντης για Σκοπιανό: Να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος

Την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ως «φρένο» στη συμφωνία για το Σκοπιανό, ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Πολλά μπορεί να κάνει ένας πρόεδρος, μέχρι και την παραίτηση. Αν δεν μπορεί ο πρόεδρος να κάνει κάτι, ποιος μπορεί εγώ; Είναι μείζον το θέμα. Ό,τι δώσουμε δεν το παίρνουμε πίσω» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον Σκάι.

Ο κ. Λεβέντης είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν εκπροσωπεί ούτε το 10% της θέλησης του λαού και μίλησε με σκληρά λόγια για τον πρωθυπουργό: «Η προδοσία είναι να επιτρέψει ο Τσίπρας να μπει η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Εγώ έχω πει στον Τσίπρα και κάτι βαρύτερο: ότι αυτό θα είναι στίγμα στην οικογένειά του αιωνίως. Έχει χυθεί αίμα για την Μακεδονία. Περιμέναμε τον Τσίπρα να δώσει την ονομασία “Μακεδονία”; Ελπίζω να κάνει πίσω έστω αυτή τη στιγμή».

«Η μειοδοσία έγκειται ότι εμείς θα επιτρέψουμε να μπουν στο ΝΑΤΟ, ενώ αυτοί υπόσχονται ότι θα κάνουν κάποια πράγματα στο μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε ακόμη: Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία – Ούτε οι Σκοπιανοί θα τη δεχτούν

Από τα βέλη του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων δεν ξέφυγε και ο Πάνος Καμμένος: «Αυτά που λέει είναι ασυναρτησίες. Που ξέρει ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή των Σκοπίων η συμφωνία; Αν περάσει τι θα κάνει χαρακίρι; Ο Καμμένος είναι σε δεινή θέση γιατί θέλει να φαίνεται στο λαό ότι δεν δίνει το “Μακεδονία”, αλλά στηρίζει μια κυβέρνηση που το δίνει».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα και στην Ελλάδα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top