Συνάντηση Γεννηματά με κατοίκους των Εξαρχείων για την ανομία

«Η κυβέρνηση έδωσε χώρο στην αυθαιρεσία και ανέχεται την τυφλή βία» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

Συνάντηση Γεννηματά με κατοίκους Εξαρχείων για την ανομία

Για τα οξυμένα προβλήματα παραβατικότητας και ανομίας στα Εξάρχεια συζήτησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με επιτροπή κατοίκων της περιοχής, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο γραφείο της.

Υπενθυμίζοντας η κ. Γεννηματα ότι στα Εξάρχεια, μία ήσυχη, αγαπημένη γειτονιά που έσφυζε από ζωή, όπως είπε, πέρασε τα παιδικά της χρόνια, τόνισε ότι η παραβατικότητα και η βία έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αφόρητη.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία, ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία. Οι πολίτες των Εξαρχείων πήραν την πρωτοβουλία να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους για ασφάλεια και να θέσουν την κυβέρνηση ενώπιων των ευθυνών της. Ευθύνες που παρά τη διαχρονικότητα του προβλήματος είναι μεγάλες. Ξεπερνούν τον κ. Τόσκα και βαρύνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα» υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι και θα παραμείνει ενεργά στην πρώτη γραμμή στήριξης των πολιτών που δικαιούνται να εργάζονται και να ζουν σε μία ήσυχη και ασφαλή πόλη.

Σε βίντεο επίσης του Κινήματος Αλλαγής στο youtube αναφέρεται ότι «οι πολίτες (βρίσκονται) στο έλεος των κακοποιών και των μπαχαλάκηδων» και ότι «Τσίπρας και Τόσκας αδιαφορούν προκλητικά».

Με πληροφορίες από το  ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top