Στις κάλπες σήμερα η ΝΔ – Μητσοτάκης: Είμαστε πανέτοιμοι για εκλογές

Ρελάνς στην κυβέρνηση για την κατάτμηση της Β΄ Αθήνας με επαναφορά της πρότασης

Πρώτη ανάρτηση 10.39 

«Θέλω να παίρνουμε λίγα από πολλούς, και αυτή τη δέσμευση μας την κάνουν πράξη οι Νεοδημοκράτες» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ από το Περιστέρι, όπου ψήφισε και ο ίδιος στις εκλογές για την ανάδειξη συμβουλίων στις Νομαρχιακές και Δημοτικές Επιτροπές αλλά και για την ανάδειξη συνέδρων, με αφορμήγια το γεγονός ότι 155.000 μέλη της ΝΔ καταβάλλουν 12 ευρώ ετησίως για την κάρτα μέλους.

«Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές, όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο καλύτερο για τον τόπο» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του στην εκπομπή του Σκάι «Καλημέρα’.  

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε επίσης λόγο για σημαντική ημέρα, και για γιορτή δημοκρατίας, και για ένα κερδισμένο στοίχημα της εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων από τη βάση του κόμματος. «Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της στους πολίτες και τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη, γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται οι πολίτες που όχι μόνο θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αλλά την οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας». 
«Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα, αξίζουμε περισσότερα» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ. Κατάτμηση της Β΄ Αθηνών αν η κυβέρνηση συμφωνήσει στη ψήφο τω αποδήμων

Σε συνέντευξή του επίσης στο Βήμα της Κυριακής ο κ. Μητσοτάκης τονίζει ότι «είναι ντροπή να φτιάχνεται στις Βρυξέλλες και το σχέδιο για την επόμενη μέρα»

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι η χώρα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για διχαστική πολιτική και απαντώντας στα σενάρια κατάτμησης της Β’ Αθήνας επαναφέρει την πρότασή του για δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει την κατάτμηση η ΝΔ, αν η κυβέρνηση συμφωνήσει με την πρόταση για ψήφο των αποδήμων.  

Στη Θεσσαλονίκη ψηφίζει ο Καραμανλής 

 

Στις 13.30 ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, θα ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13. Νωρίτερα παραβρέθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top