Εκλογές για να «λυτρωθούμε» ζήτησε ο Μητσοτάκης – Μαξίμου: Χώρα και ΝΔ θα λυτρωθούν από σένα

«Πρωθυπουργός σε αποδρομή ο κ. Τσίπρας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Νέο μπρα ντε φερ Μητσοτάκη και Τσίπρα για εκλογές
«Πρωθυπουργό σε αποδρομή» και «ήδη παρελθόν» για τη χώρα, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης.
 
Ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας είπε πως «οι εκλογές θα είναι λύτρωση για τη χώρα», ενώ υπογράμμισε πως θα προχωρήσει σε μεταρρύθμιση του Δημοσίου, δίχως όμως απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
 
Τι είπε ο κ. Μητσοτάκης
 
Ο κ. Τσίπρας είναι ένας πρωθυπουργός σε αποδρομή, είναι ήδη παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διχάζει και να πολώνει. Έχει κάνει κυβερνητική γλώσσα τη χειρότερη μορφή αυριανισμού.
 
Δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος. Η χώρα θα βρεθεί σε καθεστώς αυξημένης μεταμνημονιακής εποπτείας, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ίσχυσαν στις άλλες χώρες που βγήκαν από τα μνημόνια. Η καθαρή έξοδος είναι το νέο μεγάλο βρώμικο ψέμα.
 
Δεν θα απολυθεί κανένας μόνιμος δημόσιος υπάλληλος.
 
Οι στρατιές των μετακλητών υπαλλήλων του ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουν την επόμενη ημέρα και θα καταργηθούν οι ειδικές γραμματείες που στελεχώνει με συγγενείς, κολλητούς και φίλους.
 
Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια πλατιά πολιτική και κοινωνική συμμαχία για να αλλάξουμε τη χώρα.
 
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας σήμερα είναι η πολύ μεγάλη ανεργία. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη που θα προέλθει από ένα γενναίο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων με την προσέλκυση επενδύσεων.
 
Έχουμε προτείνει έναν ενιαίο φορολογικό συντελεστή 9% μέχρι τα 10.000 ευρώ και αύξηση του αφορολόγητου για κάθε παιδί κατά 1000 ευρώ
 
Για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση δεν επεδίωξε εθνικό μέτωπο που να υπερασπιστεί μία αρραγή γραμμή.
 
Για Τουρκία: Η πολιτική μας πρέπει να χαρακτηρίζεται από ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και ενότητα του λαού.
 
Για εκλογικό νόμο: Θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο την επόμενη ημέρα, και για τις εθνικές και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
 
Η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου με ανακοίνωση 25 λέξεων
 
«Πράγματι, οι εκλογές, όταν γίνουν, θα είναι λύτρωση. Και για τη χώρα και για τη Ν.Δ. Και οι δύο θα απαλλαγούν οριστικά από τον κ. Μητσοτάκη» απάντησε η κυβέρνηση στον κ. Μητσοτάκη με δελτίο Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top