Μητσοτάκης: Θέλουμε άφθαρτα πρόσωπα στον δρόμο για τις εκλογές

«Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Τσίπρα στον πόλεμο λάσπης» δήλωσε σε στελέχη που επιλέχθηκαν μέσα από το μητρώο

Μητσοτάκης: Θέλουμε άφθαρτα πρόσωπα για τις εκλογές

«Καθώς πηγαίνουμε προς τις εθνικές εκλογές – όποτε και να γίνουν είτε φθινόπωρο είτε του χρόνου την άνοιξη – είναι ανάγκη να εκφράσουμε θετικό λόγο με άφθαρτα πρόσωπα» τόνισε  ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με το μητρώο στελεχών του  κόμματος.

Αφορμή η συνάντησή του σήμερα με στελέχη που επιλέχθηκαν μέσα από την διαδικασία του Μητρώου Αξιολόγησης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ πρόκειται για ανθρώπους όλων των ηλικιών που προέρχονται από την επιστημονική κοινότητα, το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

«Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει και μέσα από τα πρόσωπα. Δεν αλλάζει μόνο από την ηγεσία. Δεν αλλάζει μόνο από τις δομές. Δεν αλλάζει μόνο από τις διαδικασίες. Τα πρόσωπα συμβολίζουν την αλλαγή. Διότι τα Κόμματα είναι πάνω από όλα οργανώσεις προσώπων. Και γι’ αυτό αποδίδω τόσο μεγάλη σημασία σε αυτή τη διαδικασία. Καθώς σιγά σιγά πηγαίνουμε προς τις εθνικές εκλογές. Όποτε κι αν γίνουν αυτές -το Φθινόπωρο, του χρόνου την Άνοιξη, δεν αργούν εν πάση περιπτώσει -  αυτή η ανάγκη να εκφράσουμε έναν θετικό λόγο με πρόσωπα τα οποία είναι φρέσκα, τολμώ να πω και άφθαρτα και τα οποία παίρνουν το ρίσκο της συμμετοχής στα κοινά, θα γίνεται ολοένα και πιο επιβεβλημένη» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε επίσης σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα:

«Δεν έχω καμία πρόθεση να ακολουθήσω τον κ. Τσίπρα στον πόλεμο λάσπης τον οποίο επέλεξε. Αντιθέτως, χρέος μου είναι να παρουσιάσω στην ελληνική κοινωνία ένα όραμα, αλλά και ένα σχέδιο για το πως μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη για όλες τις Ελληνίδες και για όλους του Έλληνες. Και σε αυτή την προσπάθεια, σας θέλω όλες και όλους αρωγούς. Δεν είναι μια προσπάθεια την οποία μπορεί να σηκώσει ένα πρόσωπο μόνο του. Είναι κατ’ εξοχήν μια ομαδική δουλειά. Όσο κι αν μιλάμε συχνά για νέες ιδέες και παράγουμε ως Νέα Δημοκρατία πολλές νέες ιδέες, τα πρόσωπα έχουν τη σημασία τους. Είτε μιλάμε για την Αθήνα, είτε μιλάμε για την Περιφέρεια, όπου όντας πιο κοντά στις τοπικές κοινωνίες μπορεί ενδεχομένως να έχουν ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μέσα από την άμεση επαφή».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top