Επιστολή Τζανακόπουλου σε Guardian: Αποκρουστικό το δημοσίευμα σας – Οι Έλληνες αξίζουν το σεβασμό σας

Με αφορμή το πακέτο «εναλλακτικών διακοπών» στην Ελλάδα της κρίσης

Τζανακόπουλος σε Guardian: Αποκρουστικό το δημοσίευμα σας

Με μία οργισμένη επιστολή «απάντησε» ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Guardian για το κατάπτυστο δημοσίευμα που διαφήμιζε πακέτο διακοπών με αξιοθέατο την Ελλάδα της κρίσης, το οποίο αποσύρθηκε μετά από τις αντιδράσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει λόγο για «σοκ και αποστροφή» και χαρακτηρίζει «απαξιωτικό» το να καταφεύγει μια εφημερίδα τέτοιου κύρους «σε τακτικές που μόνο ως νεοαποικιοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν».

Διαβάστε ακόμη: Κατάπτυστο δημοσίευμα της Guardian διαφήμισε πακέτο διακοπών με αξιοθέατo την Ελλάδα της κρίσης

«Ο ελληνικός λαός, που έχει κάνει τεράστιες θυσίες τα χρόνια της κρίσης, αντιμετωπίζεται από την εφημερίδα σας ως έκθεμα σε μουσείο προς τέρψιν των πλέον εύπορων από τους αναγνώστες σας» σημειώνει – μεταξύ άλλων – ο κ. Τζανακόπουλος, κάνοντας λόγο για «αποκρουστικό περιεχόμενο» στη διαφήμιση.

«Ο Guardian έχει μεγάλη παράδοση στην ελεύθερη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Θα πρέπει να προφυλάξετε αυτήν την παράδοση αντί να τη στιγματίζετε με τέτοιου είδους ατυχώς σχεδιασμένες εμπορικές δραστηριότητες. Ο αγώνας του ελληνικού λαού αξίζει του σεβασμού σας και μόνο. Χωρίς όρους και προϋποθέσεις» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top