Επίθεση ΝΔ στον Τσίπρα για την αποκάλυψη της νέας ονομασίας των Σκοπίων

«Ασόβαρη» χαρακτηρίζει την απάντηση σε Σκοπιανή δημοσιογράφο και την ευχή να εκπροσωπεί του χρόνου την «Γκόρνα Μακεδονία»

Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα για την αποκάλυψη της ονομασίας

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ με ανακοίνωσή της,  σχετικά με την απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός σε δημοσιογράφο από την ΠΓΔΜ, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, στην οποία αποκάλυψε ουσιαστικά ότι το νέο όνομα της χώρας θα είναι “Gorna Macedonia”.     

 «Με τη σημερινή ασόβαρη απάντηση που έδωσε ο κ. Τσίπρας σε Σκοπιανή δημοσιογράφο, ευχόμενος την επόμενη φορά που θα συναντηθούν να εκπροσωπεί την Γκόρνα Μακεδονία, επιβεβαιώνεται δυστυχώς πόσο ανεύθυνα και επιπόλαια χειρίζεται ο ίδιος και η Κυβέρνησή του τα εθνικά μας θέματα» υποστηρίζει η ΝΔ.   

Προσθέτει επίσης η αξιωματική  αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της:

«Καλούμε τον Πρωθυπουργό, επιτέλους, να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του. Για τη Νέα Δημοκρατία δεν νοείται καμία συζήτηση για το όνομα της γείτονος, χωρίς την προηγούμενη αλλαγή του Συντάγματός της και την απάλειψη κάθε εκδήλωσης αλυτρωτισμού εκ μέρους της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top