Νέα κόντρα με αφορμή διαρροές για επιστολές της Novartis στον Σαμαρά

«Η γελοιότητα της συμμορίας συνεχίζεται» σχολίασαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού

Νέα κόντρα για επιστολές της Novartis στον Σαμαρά

Νέα κόντρα προκάλεσε η «διαρροή» πληροφοριών προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, από  βουλευτές-μέλη της προανακριτικής επιτροπής για τη Novartis, ότι    υπάρχουν  δύο επιστολές της εταιρείας, με ημερομηνίες 2013 και 2014,  προς τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα  με τις ίδιες πηγές, στη Βουλή ήρθαν  165 νέα αρχεία σε CD, από την έρευνα στα αρχεία της Novartis και   συμπληρωματική κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρος με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» με ημερομηνία 9 Μαρτίου 2018, αλλά και επιστολές της εταιρείας σε πολιτικά πρόσωπα.

«Η γελοιότητα της συμμορίας συνεχίζεται» σχολίασαν  συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά τα «νέα»  στοιχεία που ήρθαν στη Βουλή. Πρόσθεσαν για τις δύο επιστολές του 2013 και του 2014, με τις οποίες φέρεται η  Novartis να ζητούσε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό  στο Νταβός,  ότι  «ο κ.Σαμαράς δεν πήγε στο Νταβός ούτε το 2013, ούτε το 2014».

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά έθεσαν επίσης το ερώτημα:             

«Πώς είναι δυνατόν η μάρτυρας Κελέση να αναφέρει στην πρώτη κατάθεση της ότι ο Σαμαράς χρηματίστηκε το 2013, ενώ η δεύτερη επιστολή έχει ημερομηνία 2014;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top