Βόμβα από Καμμένο για Novartis: Δεν υπάρχει καμία απόδειξη χρηματισμού

«Περιγράφονται τρομακτικές καταστάσεις αλλά πρέπει να αποδειχθούν»

Καμμένος για Novartis: Καμία απόδειξη χρηματισμού

«Δεν προκύπτει ότι έχουν φύγει χρήματα από κάποιον άνθρωπο της Novartis και να έχουν πάει σε κάποιον πολιτικό» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος για την υπόθεση Novartis στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Ο ίδιος, επεσήμανε πως «σκάνδαλο υπάρχει» και έκανε λόγο για χρηαμτισμό χιλιάδων γιατρών.

«Όσα έχω διαβάσει από την δικογραφία δεν υπάρχει απόδειξη για μαρτυρίες κατά των πολιτικών και δεν υπάρχει η πληροφόρηση από που οι άνθρωποι αυτοί έχουν αυτή την γνώση. Αυτά που λένε δεν μπορούν να αποδειχθούν. Αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι διότι είναι πολύ μεγάλη η υπόθεση και πιθανόν να προκύψουν και άλλα στοιχεία» πρόσθεσε.

«Περιγράφονται τρομακτικές καταστάσεις αλλά πρέπει να αποδειχθούν. Δεν περιέχει καμία απόδειξη χρηματισμού προς το παρόν» δήλωσε, εξάλλου, σήμερα το πρωί στον Σκάι.

«Δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικού προσώπου. Αναμένουμε να δούμε αν υπάρχουν άλλα στοιχεία, ακούσαμε τον δικηγόρο τους να λέει για βίντεο κλπ» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, εξηγώντας για άλλη μία φορά ότι δεν αποδεικνύεται μίζα σε πολιτικό: «Δεν λέει κανείς ότι είδε κάτι τέτοιο».

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως ακόμη και να συσταθεί προανακριτική επιτροπή «δεν θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω και θα πρέπει να γυρίσουμε το φάκελο στην εισαγγελία για να άρει απόρρητα και να ανοίξει λογαριασμούς».

Τέλος, ο κ. Καμμένος είπε πως χρειάζεται «προσοχή για να η δηλητηριαστεί όλη η πολιτική ζωή του τόπου, ότι όλοι τα παίρνουν. Και αυτό είναι χειρότερο».

Ξυδάκης: Δεν την αποκαλώ ακόμη σκάνδαλο την υπόθεση

Την ίδια, αισθητά έχει κατεβάσει τους τόνους η κυβέρνηση για το θέμα μετά τις αρχικές δηλώσεις υπουργών και βουλευτών περί πρωτοφανούς σκανδάλου.

«Δεν την αποκαλώ ακόμη σκάνδαλο, θα δούμε την εθνική διάσταση, βρίσκεται εν εξελίξει», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top