Απίστευτη επίθεση από Καμμένο στον Παπαδημούλη: «Ο ρουφιάνος βρήκε άλλο ρουφιάνο»!

Είθεση από Καμμένο στον Παπαδημούλη: "Ο ρουφιάνος..."

Νέα επίθεση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη από τον  βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.  Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι, υποστήριξε ότι ο  κ. Παπαδημούλης επιθυμεί να  μην υπάρχει συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ και τον κάλεσε να αποκαλύψει από ποιόν έχει τις πληροφορίες ότι ο ίδιος δέχτηκε πιέσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο πιθανόν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Να έχει το θάρρος του ανδρός», πρόσθεσε ο βουλευτής του συγκυβερνώντος κόμματος.  «Αν μας πει ποιος το είπε, θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Αν πετύχω ποιος έδωσε αυτή την πληροφορία, δεν θα είμαι εγώ ή αυτός, θα είμαι μόνο εγώ. Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας» υποστήριξε επίσης ο κ. Καμμένος.

Διευκρίνισε πάντως ότι αν ισχύουν όντως αυτά που δηλώνει  ο κ Παπαδημούλης,  αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εσωκομματική διαρροή από άτομο που θα πρέπει να περάσει από πειθαρχικό και να απομακρυνθεί από τους ΑΝΕΛ.  

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επέμεινε στην κριτική του κατά του κ. Παπαδημούλη (με τον  χαρακτηρισμό «πολιτικός ρουφιάνος») για την επιστολή σε ευρωβουλευτές με την οποία «κατέδωσε» όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (αν και ο κ. Παπαδημούλης αποποιήθηκε την ευθύνη και υπέδειξε τον Τομέα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος).    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top