Σήμερα κληρώνει! Στις 18:00 η φορολοταρία μοιράζει από 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς

Στην κληρωτίδα οι λαχνοί από τις ηλεκτρονικές αγορές του Δεκεμβρίου

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Σήμερα κληρώνει και για τρίτη φορά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα μοιράσει σε 1.000 τυχερούς από 1.000 ευρώ για τις αγορές που έκαναν με πλαστικό χρήμα τον Δεκέμβριο του 2017.

Ήδη οι τράπεζες έχουν αποστείλει τα στοιχεία με τις συναλλαγές των φορολογούμενων και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η κλήρωση στις 18:00 το απόγευμα.

Στην κλήρωση μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με τους κωδικούς του Taxisnet να μπουν στην εφαρμογή και να δουν με πόσους λαχνούς συμμετέχουν στην κλήρωση.

Οι τυχεροί θα πρέπει να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα τους καταβληθεί το ποσό μέσω της εφαρμογής του Taxis.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των λαχνών με τους οποίους συμμετέχει κάποιος στη φορολοταρία καθορίζεται κλιμακωτά με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Αναλυτικά:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Τα χρήματα από τη φορολοταρία είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top