Τόσκας: Φθηνά κολπάκια τα περί ανοχής της κυβέρνησης σε εγκληματίες

«Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Τόσκας: Φθηνά κολπάκια τα περί ανοχής σε εγκληματίες

Για «φθηνά κολπάκια» έκανε λόγο ο Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας τα περί διάστασης μεταξύ αστυνομίας και πολιτικής ηγεσίας αλλά και την κριτική για ανοχή της κυβέρνησης σε αναρχικές ομάδες και εγκληματίες.

«Δεν μπορεί να έχουμε τόσο μεγάλες επιτυχίες και να έχουμε ανοχή» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Το κλίμα της ανησυχίας το βλέπουν μερικά κανάλια, αλλά δεν το βλέπει ο πρόεδρος της Γαλλίας που έκανε βόλτα στην Ερμού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει αλλού».

«Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η παλιά αντίληψη της Ν.Δ. ότι η Αριστερά είναι υπεύθυνη για τη βία. Η Αριστερά είναι ο κύριος αντίπαλος της βίας γιατί ονειρεύεται ένα καλύτερο κόσμο χωρίς βία. Θυμηθείτε παλιότερα τι γινόταν» υποστήριξε ο κ. Τόσκας, ο οποίος σχολιάζοντας τον νόμο Παρασκευόπουλου (ο οποίος προβλέπει  ευνοϊκότερες προϋποθέσεις για την υπό όρο απόλυση κρατουμένων) είπε πως δεν είναι αυτός το πρόβλημα αλλά η αυξημένη παραβατικότητα λόγω της κρίσης.

Για τα Εξάρχεια, είπε πως οι επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και οι εμπρησμοί είναι λιγότεροι σήμερα απ’ ότι παλαιότερα, ενώ για την ομάδα Δέλτα –που καταργήθηκε- ισχυρίστηκε πως προκαλούσε αναταραχή γιατί δρούσε «άναρχα». Μάλιστα, επεσήμανε ότι αυτό ήταν κάτι που παραδέχονταν και οι προϊστάμενοί της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top