Τόσκας για απελευθέρωση Λεμπιδάκη: Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε ότι και ο άνθρωπος είναι σώος και δεν δόθηκαν λύτρα

Τόσκας για απελευθέρωση Λεμπιδάκη

«Πράγματι μεγάλη επιτυχία. Οι αστυνομικοί ενήργησαν με πολύ μεγάλη ακρίβεια, αιφνιδιαστικά, απελευθέρωσαν τον άνθρωπο. Το κύριο είναι ότι ο άνθρωπος είναι σώος και αυτή τη στιγμή, κοντά στους δικούς του ή θα είναι σε λίγο κοντά στους δικούς του, γιατί τον εξετάζουν οι γιατροί αυτή τη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ANT1 ο Νίκος Τόσκας για την απελευθέρωση του επιχειρηματία από την Κρήτη, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

«Κι όλη αυτή η επιχείρηση χωρίς λύτρα και μάλιστα συνελήφθησαν όλοι οι απαγωγείς» επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο επιχειρηματίας ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που βρέθηκαν μπροστά του, μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ που έγινε το πρωί της Δευτέρας, περιέγραψε ο Νίκος Τόσκας, και πρόσθεσε πως «είναι ταλαιπωρημένος, αδυνατισμένος αλλά σώος και καλά στην υγεία του».

Όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι «θα το δούμε αν ήταν υπεράνω υποψίας, μπορεί να βρούμε και άλλους συνεργούς».

Έκανε, τέλος, λόγο για σημαντική επιτυχία της ΕΛΑΣ τονίζοντας ότι όταν υπάρχει συνεργασία με την οικογένεια μπορεί και ο άνθρωπος να είναι σώος και να μην δοθούν λύτρα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top