Ποτάμι: Όταν ένας υπουργός «αδειάζει» τον πρωθυπουργό και λοιδορεί τους πυροσβέστες

«Να επιλέξει ο κ. Τσίπρας αν θα καλύψει τον κ. Τόσκα ή αν θα ζητήσει συγγνώμη»

Ποτάμι:  Όταν ένας υπουργός «αδειάζει» τον πρωθυπουργό

Να επιλέξει αν θα ζητήσει συγγνώμη ή αν θα καλύψει τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για την αναφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα σαν τον «πιο στρεβλό μηχανισμό του Δημοσίου»,  καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

Το Ποτάμι υποστηρίζει συγκεκριμένα:               

«Συνήθως, οι Πρωθυπουργοί είναι εκείνοι που «αδειάζουν» τους υπουργούς τους... Η περίπτωση του ανύπαρκτου κ. Τόσκα, μάλλον θα έπρεπε να προβληματίσει τον κ. Τσίπρα, καθώς οι απαξιωτικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την πυροσβεστική, έρχονται λίγες μέρες αφότου ο Πρωθυπουργός είχε εκφράσει μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες.

Μάλλον, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιλέξει αν θα καλύψει για πολλοστή φορά τον κ. Τόσκα ή να ζητήσει μία συγγνώμη από το πυροσβεστικό σώμα για τη συμπεριφορά του υπουργού του. Όσο για τα στραβά; Ίσως πρέπει να του πει κάποιος ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διανύει τον τρίτο χρόνο της και σε αυτό το διάστημα, αντί να βελτιωθούν οι παθογένειες του παρελθόντος η κατάσταση έχει γίνει ακόμη χειρότερη».

Διαβάστε ακόμη:

Κικίλιας: 24 ώρες μετά τις προσβλητικές δηλώσεις Τόσκα για την Πυροσβεστική η κυβέρνηση σιωπά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top