Σφάζονται Καμμένος-ΝΔ: Απίστευτος πόλεμος δηλώσεων και ανακοινώσεων

«Ο Μητσοτάκης κατάντησε το κόμμα αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών» - «Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια» - Πρώτη ανάρτηση 14:54

Σε πρωτοφανή ύψη έχει οδηγηθεί η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τη Νέα Δημοκρατία.

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρωινή συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας για την ενδοκυβερνητική ένταση που φέρεται να προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Βούτση για τη θρησκεία.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση Βούτση που θα συζητηθεί: Όχι «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», δεν είμαστε Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας!

Ο κ. Καμμένος «έσβησε» τη φωτιά, τονίζοντας πως ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε προσωπικές απόψεις και διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας μάλιστα πως θα πάνε «μαζί μέχρι τέλους».

Διαβάστε επίσης: Καμμένος: Προσωπικές οι απόψεις του Βούτση – Μαζί μέχρι τέλους με ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυε σκληρή επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, όπου έλεγε «δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική, εκτός για την ακόρεστη δίψα του για εξουσία» και καλούσε τον κ. Καμμένο να ετοιμάσει την απολογία του για το θέμα με τη συνομιλία με τον ισοβίτη για την υπόθεση του Noor 1.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής επίθεση ΝΔ σε Καμμένο: Δεν έχει αξίες ή πεποιθήσεις παρά ακόρεστη δίψα για εξουσία

Ο κ. Καμμένος απάντησε επίσης σε υψηλούς τόνους, σημειώνοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών».

«Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια» ήταν η απάντηση της ΝΔ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ενώ με σκληρές εκφράσεις τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος της Πειραιώς Βασίλης Κικίλιας στο twitter για τη διαφωνία Βούτση-Καμμένου για τη θρησκεία: «Το πάθος τους για την εξουσία είναι μεγαλύτερο από κάθε ιδέα και αξία. Παθολογικοί ψεύτες χωρίς μπέσα, “Ταλιμπάν” του διχασμού. #Syrizanel».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top