ΝΔ: Στη δική του πραγματικότητα ο Τσίπρας

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στο Economist

Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα μετά το Economist

Η ομιλία του Πρωθυπουργού στο συνέδριο του Economist, το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

«Δυστυχώς για τη χώρα ο κ.Τσίπρας συνεχίζει να κινείται στη δική του πραγματικότητα, πολύ μακριά από όσα βιώνουν οι πολίτες», σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Σε ανακοίνωσή της, η Ν.Δ.κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει δείξει αλλεργία ιδεολογική απέναντι στις μεταρρυθμίσεις, καταδιώκει την υγιή επιχειρηματικότητα, γυρίζει την παιδεία μας πολλές δεκαετίες πίσω. Επιβάλλει διαρκείς φορολογικές επιβαρύνσεις».

Όπως πρόσθεσε η Πειραιώς, «για όλους αυτούς τους λόγους είναι μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να οδηγήσει σε δυναμική επανεκκίνηση την οικονομία και τη χώρα σε έξοδο από την κρίση».

Η κυβέρνηση, κατά τη Ν.Δ., «αδυνατεί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμβάλει θετικά στις προοπτικές της χώρας».

«Είναι μια κυβέρνηση ανίκανη να ξεκολλήσει από το χθες», κατέληξε το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός μιλώντας στο συνέδριο του Economist το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Ελλάδα αλλάζει σελίδα, αποχαιρετά τα μνημόνια και βγαίνει στις αγορές με το σπαθί της. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top