Για πεζοπορία στα χωριά του Γράμμου ο Κώστας Καραμανλής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μίνι διακοπές για τον πρώην πρωθυπουργό

Για πεζοπορία στα χωριά του Γράμμου ο Κώστας Καραμανλής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην Αετομηλίτσα, το πιο ορεινό χωριό του Νομού Ιωαννίνων, έφτασε το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ύστερα από πεζοπορία πολλών χιλιομέτρων, στα χωριά και στα μονοπάτια του Γράμμου, τόσο του Νομού Ιωαννίνων όσο και του Νομού Καστοριάς.

Η παρέα του πρώην πρωθυπουργού αποτελούνταν μόνο από φίλους του, κυρίως Θεσσαλονικείς, αλλά και τον πρώην Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος τον συνοδεύει μόνιμα σε όλες τις εξορμήσεις του στην Ήπειρο.

Στην Αετομηλίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον υποδέχθηκαν κάτοικοι του χωριού, μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι, καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος έχει μακροχρόνια φιλία μαζί του.

Στην απόλυτη ηρεμία του χωριού και στη δροσιά που προσφέρει το υψόμετρο, οι κάτοικοι πρόσφεραν στον πρώην πρωθυπουργό και την παρέα του «ούρδα», το μανούρι που παράγουν στον τόπο τους και για το οποίο είναι περήφανοι.

Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει το οδοιπορικό του στα χωριά του Γράμμου με βασικούς προορισμούς την Κυριακή, την Βούρμπιανη και το Πληκάτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top