Η νέα μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης - ΝΔ για τον Πάνο Καμμένο

Κλιμακώνει η αξιωματική αντιπολίτευση τις επιθέσεις της

Κλιμακώνει η ΝΔ τις επιθέσεις στην κυβέρνηση με αφορμή την παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στη δικαιοσύνη,  σε βάρος γνωστού επιχειρηματία

"Η στάση του είναι πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδης. Τίθεται ένα κρίσιμο ερώτημα: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ. Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας;" απηύθυνε το ερώτημα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.   

"Αν αυτά είναι έτσι, οδηγούμαστε σε μια σικελοποίηση της ζωής του τόπου" δήλωσε επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».   

Η κυβέρνηση σήκωσε το γάντι. Το Μαξίμου κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να μιλήσουν ανοικτά και με ονόματα και να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον του κ. Καμμένου: «Προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να καταθέσουν άμεση πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Άμυνας, αντί να την επικαλούνται υπογείως και μετά να ανασκευάζουν» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.  

Άμεσα ανταπάντησε η ΝΔ με ανακοίνωσή της.  «Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ. Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του. Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως» επισήμανε η αξιωματική αντιπολίτευση στην δική της ανακοίνωση.    

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top