Προκλητικός ο Μπαρμπαρούσης στην Βουλή - «Δρόσισμα» η επίθεση Κασιδιάρη στην Δούρου!

Έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής από τα έδρανα

Νέα πρόκληση από βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, αυτή τη φορά κατά την συζήτηση των τροπολογιών της κυβέρνησης για τα προαπαιτούμενα.

Σειρά είχε συγκεκριμένα σήμερα ο  βουλευτής της Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος  αποκάλεσε την επίθεση του  Ηλία Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου (στο γνωστό επεισόδιο και εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη) σαν…   «δρόσισμα»!

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη  αντίδραση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση από τα έδρανα (ο οποίος δεν προήδρευε καθώς είχε τοποθετηθεί  ως Βουλευτής) ο οποίος  ζήτησε να υπάρξει πλήρης αποδοκιμασία της Βουλής για τα όσα είπε ο Κ. Μπαρμπαρούσης.  

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαμαρτυρήθηκαν και υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος της Βουλής δεν έχει καταδικάσει ποτέ τα επεισόδια εις βάρος βουλευτών της και τις  επιθέσεις εναντίον των γραφείων του κόμματός τους.

Ο Ν. Βούτσης τους διέψευσε και ανέφερε ότι πάντοτε  υπήρξε πλήρης αποδοκιμασία των επιθέσεων και παρέπεμψε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο   Παππά, ο οποίος συμμετέχει στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top