Πανηγυρική ανακοίνωση Μαξίμου για ΕΛΣΤΑΤ: Έχουμε το μομέντουμ για οριστική υπέρβαση της κρίσης

Επίθεση στη ΝΔ: Διαψεύδεται και πάλι η εικόνα ολικής καταστροφής που ενορχηστρώνει

Πανηγυρική ανακοίνωση Μαξίμου για ΕΛΣΤΑΤ: Έχουμε το μομέντουμ για οριστική υπέρβαση της κρίσης

Σε πανηγυρική δήλωση για τα αναθεωρημένα -προς το καλύτερο- στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (που έδειξαν ανάπτυξη αντί ύφεσης το πρώτο τρίμηνο του 2017) προχώρησε το Μαξίμου, εξαπολύοντας παράλληλα ευθεία επίθεση στη ΝΔ.

Η κυβέρνηση κάνει λόγο για διάψευση της εικόνας «ολικής καταστροφής που ενορχηστρώνει η ΝΔ και αναπαράγει μεγάλη μερίδα του συστημικού Τύπου» και μιλά για οικονομία που βρίσκεται «σε μομέντουμ για οριστική υπέρβαση της κρίσης».

«Συνεπώς, οι εταίροι και δανειστές μας δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο να κωλυσιεργούν. Αναμένουμε να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους με μία καθαρή λύση, που θα αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της συγκυρίας αλλά και τις θυσίες του ελληνικού λαού» καταλήγει το Μαξίμου.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Η αναθεώρηση των στοιχείων για το ΑΕΠ από την ΕΛΣΤΑΤ, που δείχνει ανάπτυξη 0,4% για το πρώτο τρίμηνο του 2017, για μία ακόμη φορά διαψεύδει την εικόνα ολικής καταστροφής που ενορχηστρώνει η ΝΔ και αναπαράγει μεγάλη μερίδα του συστημικού Τύπου.

Ταυτόχρονα, εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους υποδέχθηκαν χαιρέκακα τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν πως η πολυπόθητη ανάπτυξη βρίσκεται ήδη εδώ. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μομέντουμ για οριστική υπέρβαση της κρίσης.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε σχέση με τον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος θα είναι καθοριστικές.

Συνεπώς, οι εταίροι και δανειστές μας δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο να κωλυσιεργούν. Αναμένουμε να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους με μία καθαρή λύση, που θα αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της συγκυρίας αλλά και τις θυσίες του ελληνικού λαού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top