Όταν ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ οι πρωθυπουργοί: Καραμανλής, Τσίπρας, Σαμαράς και Παπανδρέου μαζί στην εξόδιο ακολουθία του Μητσοτάκη-ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Παραμέρισαν τις διαφορές τους και αντάλλαξαν θερμές αγκαλιές - Πρώτη ανάρτηση 16:25

Ιστορικές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για να πει το ύστατο χαίρε στον σπουδαίο πολιτικό ηγέτη που έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. 

Ήταν από τις σπάνιες φορές που η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμέρισαν τις διαφορές τους.

Α.Σαμαράς -Γ. Παπανδρέου - Α.Τσίπρας

Στον θάνατο και τον πόνο, όπως συμβαίνει στη ζωή εκτός της Βουλής, βουλευτές, υπουργοί και πολιτικοί αρχηγοί ξεχνούν τις διαφωνίες τους και συμπεριφέρονται, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί. Στενοχωριούνται, δακρύζουν, λυγίζουν, πενθούν… 

Αυτό έγινε και την Τετάρτη. Έτσι είδαμε τον Αλέξη Τσίπρα να αγκαλιάζει θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και να απλώνει το χέρι με αγάπη και εκτίμηση στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Παπανδρέου για χειραψίες. 

Στις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν ο χαιρετισμός του Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά και τα θερμά συλλυπητήρια που απηύθυναν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κ.Καραμανλής-Α.Σαμαράς-Γ.Παπανδρέου

Γ.Παπανδρέου - Κ.Μητσοτάκης

Α.Τσίπρας-Κ.Μητσοτάκης

Π.Παυλόπουλος-Κ.Μητσοτάκης

Κ.Καραμανλής -Κ.Σημίτης 

Κ.Καραμανλής -Α.Σαμαράς

Γ.Παπανδρέου-Κ.Μητσοτάκης

Κ.Μητσοτάκης - Ευ.Βενιζέλος

Κ.Μητσοτάκης-Π.Καμμένος 

Κ.Μητσοτάκης-Π.Καμμένος 

Κ.Μητσοτάκης -Π.Καμμένος 

Α.Τσίπρας- Κ.Μητσοτάκης

Ν.Μπακογιάννη - Π.Καμμένος

Και όπως ανέφερε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, «διαπρύσιος κήρυκας της ενότητας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης  την  έκανε ο ίδιος πράξη  στις κυβερνήσεις του 89-90 με την συνεργασία με την Αριστερά στην αρχή και στη  συνέχεια και με το ΠΑΣΟΚ».

Όπως ανέφερε ακόμα ο πολιτικός συντάκτης του Star, «η μοίρα θέλησε να ενώσει όλους τους νεότερους πολιτικούς  τη μέρα  του μεγάλου αποχαιρετισμού. Ας ελπίσουμε αυτή την πολιτική παρακαταθήκη να την ακολουθήσουν όλοι».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top