«Διορατικός και αισιόδοξος ο Μητσοτάκης» δηλώνει η διευθύντρια του γραφείου του Σ. Κυπραίου

Του διάβαζα όλες τις εφημερίδες μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του»

«Διορατικός και αισιόδοξος  ο Μητσοτάκης» δηλώνει η διευθύντρια του γραφείου του Σ. Κυπραίου

Αισιόδοξος εκ χαρακτήρος, διορατικός, δραστήριος, πολιτικός με πλούσιο έργο, «μπροστά από την εποχή του» και πολύ καλός οικογενειάρχης: Με αυτά τα χαρακτηριστικά  περιέγραψε τον εκλιπόντα πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο  Μητσοτάκη, η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του, Σάκη Κυπραίου, μιλώντας στον ρ/σ του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm» .

Η στενή συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επί σειρά ετών, ανέφερε ότι ο εκλιπών εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται για τα κοινά και να ενημερώνεται καθημερινά για την επικαιρότητα, μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

«Κάθε μέρα του διάβαζα, επί δύο, δυόμιση ώρες, όλες τις εφημερίδες. Ενημερωνόταν για όλα, για τα πάντα, τον ενδιέφερε η εξωτερική πολιτική, η κατάσταση στη ΝΔ και στη χώρα και το χρέος πολύ, η οικονομία» είπε η κ. Κυπραίου.  Όπως πρόσθεσε,  «ήθελε να δει πώς θα φύγουμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να πάμε στην ανάπτυξη».

«Εκ χαρακτήρος ήταν πάρα πολύ αισιόδοξος» συνέχισε η κ. Κυπραίου, ενώ επισήμανε ότι «αν δεν ήταν ένας τόσο αισιόδοξος άνθρωπος, σε όλη του τη ζωή, δεν θα είχε πετύχει τόσα πολλά πράγματα».

Η ίδια συμπλήρωσε:  

«Ήταν πολλές δεκαετίες στον δημόσιο βίο, σημάδεψε την πολιτική ζωή του τόπου. Κατ’  αρχάς, ήταν μπροστά από την εποχή, ήταν ένας ηγέτης που γέμιζε τον τόπο με τη σοφία του, τις σκέψεις του και είναι μεγάλη παρακαταθήκη, τόσο σε μας όσο και στον κόσμο, σε όσους ασχολούνται με την πολιτική, με τα κοινά, αυτά που έλεγε. Και βλέπετε ότι τα έχει προφητεύσει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top