Δένδιας: Στη μάχη κατά του λαϊκισμού η ΝΔ θα δώσει την ψυχή της

Εντυπωσιακά μεγάλη η προσέλευση και μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες

Πολλαπλά μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Νίκος Δένδιας μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο. Τόνισε ότι στη μάχη κατά του λαϊκισμού η ΝΔ θα δώσει και την ψυχή της και επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό.  Το παρόν έδωσαν βουλευτές και στελέχη πρώτης γραμμής καθώς και απλοί φίλοι και ψηφοφόροι της ΝΔ.

Σε μια εντυπωσιακά μεγάλη εκδήλωση, παρουσία πολιτικών προσώπων από όλες τις εσωκομματικές «φυλές»  της κεντροδεξιάς παράταξης, ο Νίκος Δένδιας επιτέθηκε στην κυβέρνηση και ανέλυσε τις προτεραιότητες στο κυβερνητικό σχέδιο της ΝΔ. Παρόντες μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός και Καθηγητής ΜΜΕ και Επικοινωνίας στο Eυρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου Θ. Ρουσόπουλος,  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης,  οι  πρώην υπουργοί  Γ. Παπαθανασίου, Μ. Βορίδης, Ντ. Μπακογιάννη κ.α. και περίπου 40 βουλευτές της ΝΔ!    

Σε μια ομιλία που αποτελεί ηχηρή παρέμβαση ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός για τον τόπο και το λαό είναι ο λαϊκισμός.    

"Όπως και αν μασκαρεύεται, όπου κι αν κρύβεται, ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, καθαρές κουβέντες! Στη μάχη κατά του λαϊκισμού θα δώσουμε τη ψυχή μας. Δεν θα πουλήσουμε τη ψυχή μας" τόνισε .  

Για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές έβαλε στο στόχαστρο προσωπικά τον πρωθυπουργό για τον οποίο ανέφερε ότι "παραβίασε όλες τις κόκκινες γραμμές".   

Με την εμπειρία του πρώην υπουργού προστασίας του πολίτη, αποδοκίμασε έντονα την κυβέρνηση και είπε πως η ΝΔ θα αποκαταστήσει την έννομη τάξη και πως ανάπτυξη χωρίς δημόσια ασφάλεια δεν υπάρχει.  "Αδιαφορούν ενω΄η εγκληματικότητα αυξάνεται και η βία βασιλεύει" επισήμανε.

Παρουσιάζοντας συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις, ο κ. Δένδιας  μίλησε μεταξύ άλλων για μείωση της φορολογίας και επίλυση του θέματος των κόκκινων δανείων,  ενώ ειδικά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είπε πως:

- πρέπει να της εκχωρηθούν η λειτουργία της α' βάθμιας και β' βάθμιας παιδείας

-  η α' βάθμια υγεία  

- να εκχωρηθεί επίσης η φορολογία των ακινήτων στους δήμους με ανταποδοτικό όφελος

- και να καταργηθεί η κρατική επιχορήση στους δήμους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top