Μητσοτάκης από την Θεσσαλονίκη: Ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και την έχασε

«Η επόμενη κυβέρνηση ΝΔ θα βγάλει τη χώρα από την κρίση»

Μητσοτάκης από την Θεσσαλονίκη: Ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και την έχασε

«Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση», τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του για το Μητρώο Στελεχών του κόμματος,  στη Θεσσαλονίκη.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία και την έχασαν», είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές θα τις κερδίσει, δεσμεύτηκε ότι θα πει μόνο την αλήθεια και σημείωσε:

«Εμείς έχουμε μια αποστολή: Να πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, διαφορετικός από αυτόν που διαβαίνει σήμερα η χώρα. Ένας δρόμος, ο οποίος θα έχει τις δυσκολίες του αλλά και ένας δρόμος, ο οποίος θα στηριχθεί στη βασική αξία και αρχή ότι θα πούμε την αλήθεια στους πολίτες. Οι πολίτες κουράστηκαν από τον ψεύτικο λαϊκισμό. Και εμείς δεν θα τάξουμε ούτε απάτες ούτε αυταπάτες. Θα αντιμετωπίσουμε τους πολίτες ως ώριμους και έτοιμους να ακούσουν την αλήθεια. Δεν θα τους τάξουμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε».

Απευθυνόμενος στους νέους και τις νέες που είχαν συγκεντρωθεί.  ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε  ότι η παρουσία τους δικαιώνει την επιμονή του να προχωρήσει στο Μητρώο Στελεχών για να κάνει την ανανέωση στο κόμμα και να δώσει την ευκαιρία σε νέους να προσφέρουν χωρίς "γνωριμίες" και "προσβάσεις" στη Νέα Δημοκρατία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top