Συγχαρητήρια σε Μακρόν από Παυλόπουλο: Ισχυρή η απόφαση του γαλλικού λαού να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία

Δήλωσε βέβαιος ότι η συνεργασία τους θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής τόσο για τη Γαλλία όσο και για την Ελλάδα

Συγχαρητήρια σε Μακρόν από Παυλόπουλο: Ισχυρή η απόφαση του γαλλικού λαού να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία

Τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή του στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον Εμανουλέλ Μακρόν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία τους θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής τόσο για τη Γαλλία όσο και για την Ελλάδα.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η εκλογή Μακρόν «καταδεικνύει την ισχυρή απόφαση του γαλλικού λαού να συνεχίσει τη προ-ευρωπαϊκή πορεία του».

Το μήνυμα του κ. Παυλόπουλου:

«Σας εκφράζω τα πλέον ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Κατά την διάρκεια μιας περιόδου που σημαδεύθηκε από την οικονομική, την προσφυγική, την μεταναστευτική και εν γένει ανθρωπιστική κρίση, καθώς και από τις μεγάλες προκλήσεις σχετικά με την ασφάλεια στον κόσμο, η εκλογή σας καταδεικνύει την ισχυρή απόφαση του Γαλλικού Λαού να συνεχίσει τη προ-ευρωπαϊκή πορεία του.

Με βάση και τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο Χωρών μας, είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας, τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο, θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής για τα δύο Έθνη μας.

Δεχθείτε, παρακαλώ, την έκφραση της υψηλής μου εκτίμησης και των πλέον εγκάρδιων χαιρετισμών μου».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top