«Αδειάζει» Παπακώστα ο Καραγκούνης: Ο Άδωνις κάνει εξαιρετικά την αντιπολιτευτική του δουλειά

«Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τίποτε από το δημοσιονομικό πακέτο των μέτρων, που θα έλθει στη Βουλή»

«Αδειάζει» Παπακώστα ο Καραγκούνης: Ο Άδωνις κάνει εξαιρετικά την αντιπολιτευτική του δουλειά

Τη στήριξή του στον Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασε ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος σχολίασε εμμέσως τις αιχμές που άφησε η Κατερίνα Παπακώστα για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Ο κ. Γεωργιάδης κάνει εξαιρετικά την αντιπολιτευτική του δουλειά και νομίζω ότι δεν έχει ανάγκη υποδείξεων ο πρόεδρος της ΝΔ για το τι θα κάνει για το κάθε και για το οποιοδήποτε στέλεχος. Η προσωπική μου ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του, δεν ξέρω πώς το έχει γράψει και το έχει πει η κ. Παπακώστα» είπε στο Πρακτορείο FM.

O βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως το κόμμα του λέει «ναι» σε όλες τις εξεταστικές και επισημαίνει αφενός πως η ΝΔ έχει ζητήσει εξεταστική «για το πώς μπήκαμε στο τρίτο μνημόνιο και γιατί κλείσανε οι τράπεζες» αλλά και για την Υγεία, «αρκεί να καλύψει και τη μετέπειτα περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Όσον αφορά τα μέτρα, δήλωσε πως «η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τίποτε από το δημοσιονομικό πακέτο των μέτρων, που θα έλθει στη Βουλή, γιατί οδηγεί σε μεγαλύτερη ύφεση και σε μεγαλύτερα προβλήματα την οικονομία».

«Το έχουμε κάνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή και αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε εκλογές, γιατί πρέπει να αλλάξουμε αυτό το μείγμα πολιτικής» σημείωσε ο κ. Καραγκούνης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top