Καρατόμησε την Παπακώστα ο Μητσοτάκης μετά την επίθεση στον Γεωργιάδη!

Προχώρησε στην αντικατάστασή της ως αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας από τον Ιάσονα Φωτήλα

Το «ξήλωμα» της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ στον αντιπρόεδρο του κόμματος ζητώντας του να παραιτηθεί από τη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η εξεταστική για την Υγεία.

Στη θέση της ορίστηκε ο Ιάσονας Φωτήλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε μιλήσει σε συνέντευξη στη Real News για προσωπική στοχοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ με την εξεταστική επιτροπή για την Υγεία: «Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο. Αυτό αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη. Για ποιο λόγο; Διότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων».

Η κα Παπακώστα είχε σχολιάσει στο facebook: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση, και στον Άδωνι θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...Eπειδή όμως πιστεύει ότι ως αντιπρόεδρος βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο: έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί από τον θεσμό. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις , να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... Τέλος ,κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top