Το «ξήλωμα» της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ στον αντιπρόεδρο του κόμματος ζητώντας του να παραιτηθεί από τη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η εξεταστική για την Υγεία.

Στη θέση της ορίστηκε ο Ιάσονας Φωτήλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε μιλήσει σε συνέντευξη στη Real News για προσωπική στοχοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ με την εξεταστική επιτροπή για την Υγεία: «Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο. Αυτό αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη. Για ποιο λόγο; Διότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων».

Η κα Παπακώστα είχε σχολιάσει στο facebook: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση, και στον Άδωνι θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...Eπειδή όμως πιστεύει ότι ως αντιπρόεδρος βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο: έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί από τον θεσμό. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις , να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... Τέλος ,κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Tags: