Μουζάλας και Μπαλάφας συνάντησαν εργαζόμενους της Υπηρεσίας Ασύλου

Οι συμβασιούχοι ζήτησαν την καταβολή δεδουλευμένων καθώς και την ομαλοποίηση της ροής μισθοδοσίας

Μουζάλας και Μπαλάφας συνάντησαν εργαζόμενους της Υπηρεσίας Ασύλου

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μεταξύ αντιπροσωπείας του Σωματείου εργαζομένων συμβασιούχων της Υπηρεσίας Ασύλου και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου. 

Οι συμβασιούχοι, συνοδευόμενοι κι από εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ, ζήτησαν την καταβολή δεδουλευμένων καθώς και την ομαλοποίηση της ροής μισθοδοσίας. 

Ο Γιάννης Μουζάλας και ο Γιάννης Μπαλάφας εξήγησαν στους εργαζόμενους ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται στις διαδικασίες που απαιτούνται για  σύσταση οργανισμού του νέου Υπουργείου, ενώ κατέστησαν σαφές ότι δεν υπάρχει καμία εκ προθέσεως καθυστέρηση στην καταβολή μισθών.  

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ενημέρωσε τους εκπροσώπους ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες ώστε να έχει καταβληθεί το μεγαλύτερο μέρος των δεδουλευμένων, αν όχι όλο το ποσό, μέχρι την Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου. 

Ο κ. Μουζάλας τόνισε το σημαντικό έργο που παράγει η Υπηρεσία Ασύλου ευχαριστώντας τους εργαζομένους για την προσφορά τους, ενώ υπογραμμίσε ότι θα είναι στην  διάθεσή τους για οποιοδήποτε ζήτημα θελήσουν να τον συναντήσουν στο μέλλον.  

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top