Βενιζέλος κατά Τσίπρα: Δεν διαπραγματεύεται με τους εταίρους αλλά με το κόμμα του

Εκτίμησε ότι το 2017 θα είναι επανάληψη του 2015

Βενιζέλος κατά Τσίπρα: Δεν διαπραγματεύεται με τους εταίρους αλλά με το κόμμα του

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου πως αναλώνεται στην εσωτερική διαπραγμάτευση έχοντας αποδεχθεί τα μέτρα και ζητώντας απλά να αφορούν την περίοδο της επόμενης κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση δημιουργεί εσωτερικούς εχθρούς και επενδύει στην ακραία πόλωση για να παραμείνει στην εξουσία» είπε στον Σκάι ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι το 2017 θα είναι επανάληψη του 2015: «Η συμφωνία του Φεβρουαρίου του 2017 θυμίζει τη συμφωνία του Φεβρουαρίου του 2015».

«Δεν υπάρχει περίπτωση με αυτή την κυβέρνηση η οικονομία να επιστρέψει στην ανάπτυξη» είπε ο κ. Βενιζέλος, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση «διαμορφώνει εσωτερικούς εχθρούς» και προσθέτοντας: «Ο κ. Τσίπρας δεν διαπραγματεύεται με τους εταίρους. Διαπραγματεύεται με το κόμμα του. Κάνει εσωτερική διαπραγμάτευση».

Τέλος, εκτίμησε ότι και να κλείσει η αξιολόγηση θα ανοίξει ξανά λόγω αδυναμίας εφαρμογής και έκανε εκ νέου λόγο για κυβέρνησης συνεργασίας μετά από εκλογές στην οποία θα κληθεί να συμμετέχει και ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top