Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μόνη λύση οι εκλογές – Είμαστε έτοιμοι, έχουμε σχέδιο και τόλμη»

«Κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση, εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή - όπως σήμερα για την υγεία»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μόνη λύση οι εκλογές – Είμαστε έτοιμοι, έχουμε σχέδιο και τόλμη»

«Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Η χώρα είναι μετέωρη. Και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επιτρέψουμε. Η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού. Οι κίνδυνοι μεγαλώνουν. Οι κυβερνώντες επιδεικνύουν και ανικανότητα και επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «Κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή - όπως σήμερα για την υγεία».

Και επεσήμανε: «Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα. Αυτό που έχει όμως κυρίαρχη σημασία και το ζητά με αγωνία η κοινωνία είναι η έξοδος από την κρίση. Αγωνιζόμαστε δυναμικά και δημιουργικά γι' αυτό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι η μόνη λύση είναι εκλογές - εκλογές το ταχύτερο».

«Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις. Δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες» εξήγησε και κατέληξε:

«Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top