ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Όταν αποφασίσετε για την διαπραγμάτευση… ενημερώστε μας!

Ζητά να τοποθετηθεί η αξιωματική αντιπολίτευση αν πρόκειται για «ιδεοληψίες» ή για «θέατρο»

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ:  Όταν αποφασίσετε για την διαπραγμάτευση…  ενημερώστε μας!

«Όταν αποφασίσουν εάν «πρόκειται για "ιδεοληψίες" της κυβέρνησης που καθυστερούν την αξιολόγηση ή πρόκειται για "θέατρο" αφού έχουν όλα ήδη συμφωνηθεί να μας ενημερώσουν», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενο προς τη ΝΔ,  για το ζήτημα της διαπραγμάτευσης!  

«Χθες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος  Μητσοτάκης εξέφρασε αμφιβολίες για το αν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ισχυριζόμενος μάλιστα, ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει στους δανειστές “μεταρρυθμίσεις”. Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ισχυρίστηκε στον Real FM πως η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει στη διαπραγμάτευση και η καθυστέρηση είναι προσποιητή» αναφέρει στην ανακοίνωσή του, η οποία καταλήγει:

« Καλό θα είναι επίσης, να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό και για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τις απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top