Μετά την απελευθέρωση, ο Σπίρτζης βλέπει… και 14η σύνταξη!

Τι είπε για τις περίφημες δηλώσεις του στα Ιωάννινα

Μετά την απελευθέρωση, ο Σπίρτζης βλέπει… και 14η σύνταξη!

Ακόμη δεν έχουμε δει την 13η σύνταξη και ο Χρήστος Σπίρτζης υπόσχεται… την 14η!

Μιλώντας στον Σκάι, ο υπουργός Υποδομών είπε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 14η σύνταξη σε όσους πληγούν από τα δημοσιονομικά μέτρα που θα φέρει η συμφωνία με τους δανειστές. Υπό την προϋπόθεση, όπως είπε, να επιτευχθούν τα απαιτούμενα πλεονάσματα…

Ο ίδιος, επανάλαβε τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης πως για κάθε ένα ευρώ επιβαρύνσεων θα υπάρξει ένα ευρώ σε αντισταθμιστικά μέτρα και δήλωσε βέβαιος πως θα επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις.

«Κάναμε μια σκληρή διαπραγμάτευση όταν όλοι- τουλάχιστον οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης- έλεγαν ότι πρέπει να τελειώσουμε με τη διαπραγμάτευση χωρίς όρους. Ό,τι δηλαδή γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς δεν κάναμε αυτό» είπε ο κ. Σπίρτζης.

Σε ότι αφορά τις πανηγυρικές δηλώσεις που είχε κάνει μετά το Eurogroup, συγκρίνοντας τη συμφωνία με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους, ο ίδιος, υποστήριξε πως στόχος του ήταν να παραλληλίσει «την εθνική ανάταση που υπήρχε στους Βαλκανικούς Πολέμους με την ανάταση που φέρνει η συμφωνία».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκο Φίλη για πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους: «Ο Νίκος Φίλης λέει την πρότασή του για μελλοντικά σχέδια και συγκλίσεις. Αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ έχουν φερθεί παλικαρίσια σε αυτή τη συμφωνία και στην προσπάθεια που έχει γίνει. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Έχουν μια στάση που είναι θαυμαστή».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top