ΦΩΤΙΕΣ άναψε ο «παρά φύσιν έρωτας» ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ! Το κοινοβουλευτικό σεξ και η απιστία

Σε «ροζ» πλαίσιο εκτυλίχθηκε η κουβέντα μεταξύ Καμμένου, Βέττα και Δένδια

Το θέμα της «σχέσης» ΑΝΕΛ-κυβέρνησης και την πιθανή αντικατάστασή τους από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, συζητήθηκαν το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ… σε ένα πιο «ροζ» πλαίσιο, αφού οι καλεσμένοι βουλευτές έκαναν λόγο για «παρά φύσιν έρωτα», για «απιστία» και για «κοινοβουλευτικό σεξ», αναφερόμενοι πάντα στη συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Νίκος Φίλης είπε πριν από μερικές μέρες ότι ««Πρέπει να αναζητήσουμε συνεργασίες με τον κεντρώο χώρο και αυτός στη χώρα μας εκφράζεται από κυρίως από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη». Βέβαια, στη συνέχεια, από τη Χαριλάου Τρικούπη, απέκλεισαν κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός που αντέδρασε όμως από την πλευρά των άμεσα εμπλεκόμενων, ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος λέγοντας πως «εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα», ενώ επανήλθε με δηλώσεις του λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να συνεχιστεί η συγκυβέρνηση με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Τα «ερωτικά παιχνίδια» , η «απιστία» και ο «παρά φύσιν κοινοβουλευτικός έρωτας» κυβέρνησης-ΑΝΕΛ

Στην εκπομπή, λοιπόν, ήταν καλεσμένοι οι βουλευτές Δημήτρης Βέττας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Δένδιας από τη ΝΔ και ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά. 

Ο Γιώργος Αυτιάς ρώτησε τον Δημήτρη Καμμένο αν ο ΣΥΡΙΖΑ «απατά» τους ΑΝΕΛ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Δημήτρης Καμμένος: «Έτσι όπως το έθεσες πρωί - πρωί είναι ερωτικά παιχνίδια. Οπότε εντάξει, στα παιχνίδια λέμε ναι. Ειδικά στα ερωτικά γιατί φτιάχνουν και τη διάθεση, γιατί είμαστε σε δύσκολη περίοδο τώρα με την αξιολόγηση, μπορούμε να το δούμε και με την ερωτική διάθεση».

Στη συνέχεια ο Δ. Καμμένος επανέλαβε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει στην Κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ θα πρέπει να το πει.

Δημήτρης Βέττας: «Συνάδελφε, για να καταλάβω κάτι. Έχετε αντιληφθεί ότι υπάρχει απιστία;»
Δημήτρης Καμμένος: «Θα γίνει ροζ η εκπομπή του Γιώργου».
Δημήτρης Βέττας: «Ξέρετε κάτι τέτοιο; Γιατί δεν είναι σωστό να διαταράξουμε την εξαιρετική σχέση που έχουμε»
Δημήτρης Καμμένος: «Σε καμία περίπτωση αλλά πρέπει να το δείτε εσωτερικά γιατί ο κύριος Φίλης το είπε και να μη το κάνουμε ροζ πρωί - πρωί γιατί βλέπουν και παιδιά»

Δημήτρης Βέττας: «Η καλή συμβίωση απαιτεί ελευθερία σε ό, τι αφορά τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους. Αν δεν τους έχουμε ελεύθερους τους ανθρώπους που ζούμε μαζί τους, σίγουρα ο γάμος δε θα προχωρήσει»

Στη συνέχεια μπήκε στη συζήτηση και ο Νίκος Δένδιας:
Νίκος Δένδιας: «Αυτό το κοινοβουλευτικό σεξ το οποίο παρατηρήσαμε...»
Δημήτρης Καμμένος: «Τώρα θα πέσει μονταζιέρα»

Νίκος Δένδιας: «Αυτό που είπε ο Νίκος Φίλης είναι μια πραγματικότητα. Ότι εδώ υπάρχει μια παρά φύσιν συμπόρευση»
Γιώργος Αυτιάς: «Εσείς το παρά... αυτώσατε τώρα»

Νίκος Δένδιας: «Είναι θέμα δικό τους. Οι θέσεις μας είναι καθαρές, δεν επιθυμούμε συνεργασία με κανέναν από τους δύο φορείς αυτού του παρά φύσιν κοινοβουλευτικού έρωτα. Ας τα βρουν. Είναι φανερό ότι ο γάμος αυτός... Δεν ξέρω για τους δύο αυτούς συζύγους αυτής της κοινοβουλευτικής συνύπαρξης, αλλά την ελληνική κοινωνία την έβλαψε»

Γιώργος Αυτιάς: «Παρά φύσιν με τον ΣΥΡΙΖΑ η Δημοκρατική Συμπαράταξη κι εσείς με το ΠΑΣΟΚ τι ήταν;»
Νίκος Δένδιας: «Ανάγκη»

Δημήτρης Βέττας: «Αιμομιξία ήταν κύριε Αυτιά. Ήταν αιμομιξία. Αυτό ήταν. Αιμομιξία. Πολιτική αιμομιξία»
Γιώργος Αυτιάς: «Όλο τον ποινικό κώδικα κατεβάσαμε σήμερα παιδιά»

Νίκος Δένδιας: «Περί αιμομιξίας εγώ ένα πράγμα παρατηρώ. Ότι συνεχώς, στον κοινοβουλευτικό λόγο αυτών των δύο κομμάτων, ενυπάρχει το σεξ. Δεν μπορώ να το καταλάβω»

Δημήτρης Βέττας: «Έχετε πρόβλημα με το σεξ κύριε Δένδια; Χιούμορ κάνουμε, τι σεξ λέτε τώρα;»

Νίκος Δένδιας: «Α, χιούμορ κάνετε. Το κακό είναι ότι το σεξ δεν το κάνετε μεταξύ σας γιατί τότε δεν θα μας αφορούσε. Το κάνετε εις βάρος του ελληνικού λαού κι αυτό να το σταματήσετε»

Γιώργος Αυτιάς: «Πιστεύω να μην πάω να απολογηθώ στο ΕΣΡ εξαιτίας σας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top