Κ. Μακρή: «Xάλια μαύρα» στην Υγεία

Την ίδια ώρα που Ξανθός και Πολάκης περί άλλων τυρβάζουν

Στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Υγείας αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, με αφορμή το ρεπορτάζ που προβλήθηκε για το "Αττικό".         

«Έχει απολυτό δίκιο ο κόσμος να διαμαρτύρεται για  τις εικόνες στην Υγεία. Κι ας μείνουμε στο Αττικό, που ο κ. Πολάκης πήγε για φιέστα και βρήκε μπροστά του την εύλογη  διαμαρτυρία. Σε μέρα εφημερίας το Αττικό εχει 181% πληρότητα! Φανταστείτε τι αντιμετωπίζουν αυτοί οι γιατροί» τόνισε η σχολιάστρια του Star.   

Όπως πρόσθεσε, «εδώ και 2,5 χρόνια είναι χαλασμένος ο μαγνητικός τομογράφος και δεν συγκινείται κανείς. Με τα λεφτά που δίνουν για να στέλνουν τους ασθενείς σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, μπορούσαν να αγοράσουν καινούργιο  η να επισκευάσουν αυτόν».

Η Κ. Μακρή αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πολλοί ασθενείς αναγκάζονται και πληρώνουν τις εξετάσεις απο την τσέπη τους, για να γίνουν γρήγορα σε ιδιώτες. «Έχουμε καταγγελία , απο τον πρόεδρο της κοινότητας Αρχάγγελου στη Ρόδο που νοσηλεύτηκε ένα μηνά στο Αττικό,  του πήραν 650 ευρώ για εξετάσεις, 80 ευρώ τη δεύτερη που τις έστειλαν έξω, γιατι δεν μπορούσαν να γίνουν στο νοσοκομείο» τόνισε.

«Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι η Δημόσια Υγεία, που δεν ήταν ποτέ κανένας παράδεισος, εχει πλέον καταρρεύσει. Και πως να μην καταρρεύσει, όταν έχεις και την οικονομική κρίση αλλά έχεις και δυο υπουργούς που δεν ξέρω με τι ασχολούνται» συμπλήρωσε η σχολιάστρια του Star.  

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή:

«Έχουμε δύο υπουργούς που δεν ξέρω με τι ασχολούνται.  Ο κ. Πολάκης κοιτάζει τι πιο προκλητικό θα γράψει στο Facebook και ο κ. Ξανθός νοιάζεται περισσότερο για να δώσει διαπιστευτήρια στους αναρχικούς,  για το γεγονός ότι υπέγραψε για την αποφυλάκιση του Ξηρού, παρά τις εξηγήσεις στους ασθενείς για την Υγεία. Αλλά έτσι, δεν πάμε πουθενά».

Όπως σχολίασε από την πλευρά της η Μάρα Ζαχαρέα, ο πρωθυπουργός πάντως φαίνεται να είναι ικανοποιημένος και από τους δύο, γιατί αλλιώς δεν θα τους κρατούσε στην θέση τους στον ανασχηματισμό.    

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top