Κομισιόν: Η επίσκεψη Μοσκοβισί δεν συνεπάγεται επιστροφή της τρόικας

Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του STAR στις Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου

Κομισιόν: Η επίσκεψη Μοσκοβισί δεν συνεπάγεται επιστροφή της τρόικας

«Δεν έχει ακόμα οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα και η επίσκεψη του Επιτρόπου Μοσκοβισί είναι “πολιτική” και δεν συνεπάγεται απόφαση για την επιστροφή της τρόικας», διευκρίνισε σήμερα η Άννικα Μπράιντχαρτ, εκπρόσωπος της Κομισιόν μιλώντας στον Τύπο στις Βρυξέλλες. 

Η Άννικα Μπράιντχαρτ δεν θέλησε να απαντήσει για το “πόσο χρόνο πραγματικά έχει η Ελλάδα για να καταλήξει σε συμφωνία” καθώς όπως είπε «μια τέτοια απάντηση δεν θα είχε σήμερα νόημα».

Η εκπρόσωπος ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Επιτρόπου, ο οποίος συναντά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θα τον παρασημοφορήσει, αλλά και τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών με τους οποίους θα έχει αναλυτική συζήτηση. Στο τέλος θα μεταβεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο το οποίο θα του απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα.

Η Άννικα Μπράιντχαρτ συμπλήρωσε ότι η διαπραγμάτευση με όλες τις πλευρές συνεχίζεται εντατικά, από την έδρα των θεσμών και η Κομισιόν εργάζεται για την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Θάνος Αθανασίου, Βρυξέλλες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top