ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα για την επίθεση στη Φώφη: «Σε λίγο θα κάψουμε και τον καρνάβαλο»

H ανακοίνωση του κόμματος για τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός… περί Βαμβακούλα

ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα για την επίθεση στη Φώφη: «Σε λίγο θα κάψουμε και τον καρνάβαλο»

Την απάντηση του στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε το ΠΑΣΟΚ μέσω ανακοίνωσης, σχετικά με την αναφορά του στην επική ατάκα του Βαμβακούλα και την επίθεση στη Φώφη Γεννηματά. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, o Πρωθυπουργός αναφερόμενος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Η κα Γεννηματά δεν κατάλαβε τι έγινε. Ήρθε μετά από 15 ημέρες και μας πρότεινε μια διακομματική επιτροπή, η οποία -λέει- θα εξετάσει, κλπ… Ξέρετε το ανέκδοτο με τον Βαμβακούλα που λέει να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή με 5 άτομα. Τι να την κάνουμε την επιτροπή;».

Πώς σχολίασε την επίθεση το ΠΑΣΟΚ

«Κύριε Τσίπρα, όλοι κατάλαβαν και ο κ. Βαμβακούλας..., ότι πετάξατε την μπάλα στην εξέδρα και τους εργαζόμενους των εφημερίδων στο δρόμο» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την αναφορά που έκανε ο Πρωθυπουργός στον Νίκο Βαμβακούλα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

«Πριν δύο εβδομάδες ανακοινώσατε ότι θα φέρετε  τροπολογία για τα ΜΜΕ. Μετά ζητήσατε στην Βουλή τις προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Εσείς δεν καταλάβατε ότι η κα Γεννηματά είχε ήδη καταθέσει  πρόταση στον κ. Βούτση για την αντιμετώπιση του θέματος» συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ.

«Ουαί  υμίν…Η  Κυριακή «Τελώνου και Φαρισαίου» πέρασε. Σε λίγο θα κάψουμε και τον καρνάβαλο» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top